- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
PaArtesiye kalan saglar benimdir napamKuzum bu arada iki üç güne ben hasta olurum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PaArtesiye kalan saglar benimdir napamKuzum bu arada iki üç güne ben hasta olurum.
Ellerine saglik cnm ben kendimi ayarlayana kadar sen halletmissin sagolasin
PaArtesiye kalan saglar benimdir napam![]()
Okuruz inşallah yarin okudugumu yazarim canimOyy kıyamam ben okurum ama arkadaşlarımızın kararlarını da alalım onlar da muhakkak yardım etmek isteyecektir
Okuruz inşallah yarin okudugumu yazarim canim
Ya selam ya cami olarak cekeriz cnm bebek icin sayfa actik bilgin olsunO Ozzgeee benim muafligim pazartesiye biter. Simdi maddi manevi bütün kapaliliklarin acilmasi adina ben genelde her gün ya fettah ya rezzak zikrini okuyorum aklima geldi yazayim dedim gercekten bu esmaya basladigim günden beri daha yolunda gidiyor her isim . Esmalar hakkinda sayfada paylasa paylasa bisiler ogreniyorsun arastirin yinede günlük okumalariniza katin eminim sizinde bütün yollariniz daha da acilacak. Ya selam esmasi da güçlü bi esma selamete erdirmek icin okunabilir ama eğer okunacaksa ya cami eklenerek okuyalim derim ya selam ya cami olarak .. aklima gelenleri yazdim biraz uzun oldu kusura bakmayin
Canım 1000 küsür falan kaldı.
Gördüm canim ya safi cekiyorim suanda teşekkür ederim bilgi icin.Ya selam ya cami olarak cekeriz cnm bebek icin sayfa actik bilgin olsun
Ben dün okundu sayın demiştim zaten ondan 10 dk sonra bitirdim. Bitiremeyecek gibi olsam yazmazdım. Ya da bitiremeyeceğim yazardım. Ben de var o dediğin ağırlık bazen dolup taştığımuz durumlar oluyor ama bu ara gerçekten çok yoğundu bireysel olarak hepinizden özür diliyorum. Ben biraz ara versem benim için de hepimiz için de iyi olacak. Sakın alınganlık diye düşünmeyin O Ozzgeee arkadaşımızın dediği gibi vardı o ağırlık ama yenmeye çalıştım yenemedim. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah herkes dualarının kat kat güzeline kavuşur hayırlısı ile. Sizleri tanıdığıma çok memnunum. İnş toparlanayım geri döneceğim. Allah yar ve yardımcınız olsun.
HEPİNİZİN AGZİNA SAGLİK BENDE BAGİSLAMASİNİ YAPACAGİM RABBİM KABUL EYLESİN70.000 KELİME İ TEVHİD OKUMASİ
Hanimlar sadece 1 tur kelime i tevhid okuyup bagislayip sonra dualarimiza devam edelim demistik bgn listemizi baslatiyorum o zamana kadar diger okuma icinde arkadaslar fikir beyan etmis olurlar ayetimizi belirler kisi kisi okumalarimiza geceriz Allah kabul etsin
KİSİ BASİ 3.181 ADET OKUYACAGİZ
(Fazlasini ben okuyacagim)
Okuma usulu:
La ilahe illallah Muhammedun resulullah
Suremiz persembe saat 14:00 de bitiyor
evTik
O Ozzgeee
Patronicee OKUNDU
rudecute OKUNDU
gulbera OKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
cilekli_sut OKUNDU