DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

Patronicee canım ben sabah öyle mesaja bakarken senin için okumaya başlamışım farkında olmadan duanı okumadan içimden geldiği gibi okuyup belli bi sayıda tamamladım öğle namazı için abdest aldığımda duanı okuyup niyetlenip tekrar okuyacağım inan okuduğum sayıyı hatırlamıyorum belkide duaya ihtiyacın vardı bilemiyorum inşallah kızıp darılmazsın

Kizmak darilmak ne demek canim aksine cok mutlu oldum cunku +fazla dua almis oldum vardir bunda da bir hayr allah misli ile sanada gonlunden gecenleri nasip etsin versin tatlim

Kizmak darilmak ne demek canim aksine cok mutlu oldum cunku +fazla dua almis oldum vardir bunda da bir hayr allah misli ile sanada gonlunden gecenleri nasip etsin versin tatlim
bende boyle birseyı ozgee için yaptım o da senın gıbı karsıladı nasıl mutlu ldum rahat ca uyuyabıldm Rabbim dularınızı nıyetlerinizi kabul etsin inşallah

bazen kişiler sayıya takılıyor ya o yüzden sordum canım şimdi abdestliyken duanı okuyup niyet edip okuyacağım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…