DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

1000 INSIRAH VE YA SELAM YA CAMI OKUMASI
KATILIMCI: 22 KİŞİ

MUAF OLANLAR:131 Ya Selam Ya Cami esması cekıp yanına bildiği bir salavatı 33 adet (mecule,tefrıcıye,tuncına,selatul fatih vs vs )okuyor .İnsirah okumuyor
kalan kişilerde 1000 insirahtan payına dusen sayıyı ve 131 Ya Selam Ya Cami esması okuyor

HERKESİN İSİM VE DUASINI OZELDEN ATACAGIM

OKUNAN KİŞİ: WHITEROSE00
SURE:YARIN AKSAM SAAT: 22 : 00

ADET: BİZLER 47 ADET OKUYORUZ DUA SAHİBİ 60 ADET OKUYOR

evTik
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee OKUNDU
rudecute OKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
B BEYBISIM OKUNDU
Bluedew OKUNDU
Krew OKUNDU
whiterose00
F Ftszynp OKUNDU
heidi1017 OKUNDU
denizinmavisi OKUNDU
segazel OKUNDU
SuUtku MUAF ESMA SLVT OKD
Krew (ark)

eilenn OKUNDU
bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260 OKUNDU
B Burcu2424 OKUNDU
hmbg OKUNDU
M Mavisu27 OKUNDU
umut-16 OKUNDU
sees OKUNDU

Son düzenleme:
O Ozzgeee okundu canım. Yalnız ben muaf oldum bugün. Nasıl olacak?
Cnm seni insirahtan muaf tutucam sayi vermiycem sen onun yerine yine esmani okuyup yaninada bildigin bir salavattan okuyup duasini yaparsin oludugumuz arkadasin bitincede bana yazarsin insirahtan sayi veririm

Hanimlar arada bazen ozur durumunda uzamalar oluyor hepinizin az cok basina geliyordur ozellikle tedavi goren ilac kullanan veya rahatsizlik olan vs vs iste bu uzamalarda o arkadaslar kendilerini rahatsiz mahcup hissedip bana ya ben okuyamiyorum arkadaslarin gonul rizasi oluyormu ciksammi falan yaziyorlar herkes ayet okuyor ben okuyamiyorum falan diye

Beraber epeydir vakit gecirdik ona guvenerek duada ayetin surenin salavatin esmanin garantisi yok elde olmayan sebepten okuyamadin diye listede ay bu neden ayet okumuyor diyende yok bunu sorun yapanda yok sende yapma yaziyorum sizlerin adinada yazmis oluyorum bir yerde ama yazayim bilin istedim
Benim icin dua eden fatihada yasinde bismillah diyerekte etse bir ben benim icin cani gonulden ay insallah onunda dualari kabul olur diye dua edene bile cok sevinirim cok mutlu olurum
Sizlerde genelde boylesiniz diye boyle yaziyorum donen arkadaslara
Ha cogundan zaten musait olduklarinda habersiz dua aliyorsunuz oda isin ayri
Kismi
Sevgiler

1000 INSIRAH VE YA SELAM YA CAMI OKUMASI
KATILIMCI: 22 KİŞİ

MUAF OLANLAR:131 Ya Selam Ya Cami esması cekıp yanına bildiği bir salavatı 33 adet (mecule,tefrıcıye,tuncına,selatul fatih vs vs )okuyor .İnsirah okumuyor
kalan kişilerde 1000 insirahtan payına dusen sayıyı ve 131 Ya Selam Ya Cami esması okuyor

HERKESİN İSİM VE DUASINI OZELDEN ATACAGIM

OKUNAN KİŞİ: FTSZYNP
SURE:YARIN AKSAM SAAT: 22 : 00

ADET: HEPİMİZ 50 ADET OKUYORUZ ARKADASLAR

evTik
O Ozzgeee
Patronicee
rudecute
C cansu_tr
B BEYBISIM
Bluedew
Krew
whiterose00
F Ftszynp
heidi1017
denizinmavisi
segazel
SuUtku MUAF
Krew (ark)

eilenn
bir garip oblomov
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg
M Mavisu27 MUAF
umut-16
sees

Kendi adıma içim çok rahat vede aklımdan bir kez bile böyle birsry geçmedi dua etmek için okunan şeyin ne olduğu ikinci plan önemli olan dua halkası olup tanımadığı kalpler için kalpten dua etmek Amin diyen herkesten Allah razı olsun bunu düşünmek büyük incelik kimse kendini yipratmasin

Arkadasimda okumus Canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…