Allah razi olsun canım daha iyileri daha güzelleri senin olsun inşallahTamam canım hepinizin güzel yüreği için teşekkür ederim. Gönlünüzden geçen tüm dualar kabul olsun inşallah. Size güzel haberler vermeyi çok istiyorum:) C cansu_tr nikah tarihini görünce içimi bir mutluluk kapladı. Her şey gönlünce olsun, evliliğiniz ikinize de hayır uğur getirsin inşallah canımmmmmm
canım hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin çok sevindimGüzel haberleri ilk sizinle paylasmak istedim cok güzel bi haber yok ama olmasi gereken bisi iste :) 24 mayis nikah tarihim hanimlar sizlerin duasi sayesindr hersey yolunda gidiyor buna eminim Allah razi olsun
Rabbim yardimcin olsun inşallah okudum senin için Allah büyük kimsenin kucağıni boş bırakmasın inşallahArkadaşlar benim transferim olacak bikaç güne hamileler benin için 1 tane ayetel kürsi okuyabilir mi son şansım son denemem(
canım okuyorum inşallah hayırlısı olur hakkındaArkadaşlar benim transferim olacak bikaç güne hamileler benin için 1 tane ayetel kürsi okuyabilir mi son şansım son denemem(
Okudum cnm hayirli haberlerini alalim insallahArkadaşlar benim transferim olacak bikaç güne hamileler benin için 1 tane ayetel kürsi okuyabilir mi son şansım son denemem(
Okudum canım. Allah işini rast getirsinArkadaşlar benim transferim olacak bikaç güne hamileler benin için 1 tane ayetel kürsi okuyabilir mi son şansım son denemem(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?