anladım üzerime ne dusuyorsa yaparım.yalniz yarin bir operasyonum olacak kendinde olmayacağım yani anestezi verilecek ama salı gününden başlarim insallah O OzzgeeeYok. Grup olarak belirleniyor. Grup olarak herkese aynı dua, aynı sayıda okunuyor. İstersen biraz incele sayfaları. Normalde duaya başladıktan sonra gruba kimse alınmıyor ama 1 kişiye okuduğumuz için sorun olacagını sanmam.
Bir arkadasımız vardı aylardır bırlıkte dua ettıgımız dogum yaptı bıraz sıkıntı yasamıs toparlanma bebegını emzırme vs olarak su anda ona okuyoruz arkadaslar şifa için oldugundan esma ihlas haricinde gönüllerinden gelmiş ya şafi de okumuslar o bu listelık muaf bır arkadasımızdı dua ıstedı okuduk ıstısna yanı ya safı ondan var normalde ya şafi okumuyoruz
@whiterose00 cnm şifan olsun inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzLİSTE BITMEDEN YENI KİŞİ ALIMA KAPALIDIR
YA SAMED ESMASI 1000 İHLAS OKUMASI
SURE: 1 GUN
KATILIMCI:24 KİŞİ
MUAF:5 KİŞİ
İSİM VE DUALAR ÖZEL MESAJDA
DUASI OKUNAN KİŞİ WEHITEROSEOO
Hanımlar kişi başı 134 ADET YA SAMED esması 52 ADET İHLAS SURESİ düşüyor.Fazlasını ben okuyacağım
Muaf olanlar yine 134 adet Esma ve Yanına bildiği okumayı sevdiği salavatlardan birini 41 adet okuyor.(mecule,tefriciye,tüncina,salavatı fatih vs vs size bıraktım)
Okumalarda muaf olanlar yeniden duaya katılanlar olacağından esma sayımız değişmesede ihlas sayımız değişeceğinden sayıya dikkat konusunda önem rica ediyorum
Allah kabul etsin
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee OKUNDU
rudecute OKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
B BEYBISIM OKUNDU
Bluedew OKUNDU
Krew OKUNDU
whiteroseoo bu listelık muaf
F Ftszynp OKUNDU
heidi1017 OKUNDU
denizinmavisi OKUNDU
segazel MUAF ESMA SLVT OKUNDU
SuUtku MUAF ESMA SLVT OKUNDU
Krew (ark)OKUNDU
bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260 OKUNDU
B Burcu2424 OKUNDU
hmbg OKUNDU
umut-16 OKUNDU
sees MUAF ESMA SLVT OKUNDU
M mer_4260 (Kar)OKUNDU
@Minik peri OKUNDU
M mer_4260 (ark)OKUNDU
@miyomimMUAF ESMA SLVT OKUNDU[/USER]
okumayın size sayı vermedim yarın akşamki listeye katarım diye siz esma ve salavat yada ıhlasın harıcınde gonlunuzden gecen bır dua ıle dua edın ıstersenız
Hayirli olsun. Benim eltimin oglu kucuk geldi emmedi silikon uc diye birsey aldi bebek oyle emdi cok faydasini gordu bilgin olsunBugün 3 günlük olduk ,baştan beri mama veriyoruz.Bugüne kadar süt yoktu,bugün süt geliyor ama uç dümdüz tutamıyor, ağlıyor. Annem ve eşim bakıyor. Kucağıma bile alamıyorum :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?