Lale kozan F Ftszynp Patronicee @rude girl gulbera C cansu_tr eilenn @ayselcsb cilekli_sut @evTik changelife
Arkadaslar toplu okumamiza gectik bayramdan sonrada kisi kisi okuyacagiz insallah arkadaslar isterseniz isim yazin nicklerinizin yanina isimleride yazayim mubarek gecelerde ismen dua ederiz hemde bazi nickler telafuzda bile zor ondan yazdim ama yinede siz bilirsiniz teklif var israr yok
Canım benim adım veysiyeLale kozan F Ftszynp Patronicee @rude girl gulbera C cansu_tr eilenn @ayselcsb cilekli_sut @evTik changelife
Arkadaslar toplu okumamiza gectik bayramdan sonrada kisi kisi okuyacagiz insallah arkadaslar isterseniz isim yazin nicklerinizin yanina isimleride yazayim mubarek gecelerde ismen dua ederiz hemde bazi nickler telafuzda bile zor ondan yazdim ama yinede siz bilirsiniz teklif var israr yok
Canım benim adım veysiye
Canım bende halsizlik mide bulantısı çok var hiç bişi yiyemiyorum herşey gözümde kararmış bi nar ekşisi ne bide kıvırcık yiyorum rabbime şükürler olsun itiraz etmiyorum ama zorlanıyorumcanmmm nasılsın bebiş nasıll ne zaman doktora gidicen bidahaa :)
Canım bende halsizlik mide bulantısı çok var hiç bişi yiyemiyorum herşey gözümde kararmış bi nar ekşisi ne bide kıvırcık yiyorum rabbime şükürler olsun itiraz etmiyorum ama zorlanıyorum
İnşallah bayramdan sonra gidicem doktora rabbim sanada tüm isteyenlere de nasip etsin canım benim
Maden Suyu çok içiyorum şimdilerde ara vermiştim zararlı olabilir diyecanım benimm kıyamam sade maden suyu iyi geliyor diye duymuştum arkadaşlarımdan
içebilirsen bir dene istersen canım çok yakın arkadaşımda şuan 4 aylık hamile yemek kokusuna midesi bulanıyor
mutfağa giremiyor birde zayıf göbeğide büyümüyo pek bişey yiyemediğinden hep vitamin kullanıyo ve aşırı limon yiyo ben dedim kesin kızın olur oğlu olcakmış :)
hayırlısıyla inşallah canım :)
Cnm şimdi gördümchangelife cnm duani yazarmisin
Cnm bilemedimki kadir gecesi o arkadasimiz icin ayrica dua edebilirsin zaten duasinida simdi yazdi sen erkenden okumussun ben kadir gecesini bekliycem mesela isimlerde netlesir dedim bu toplu okuma ayrica zaten o arkadasimizada okuyacagiz bayramdan sonra kadir gecesinde gonlunden gecen bir dua ile dua edebilirsin aklima o geldi amac zaten mubarek gunlerde dua almak dua etmek ama kendisi ne der bilemedim
Hatirliyorum seni cnm daha hamileyken okumustuk hatta testin mi kontrolunmu ne vardi sira vermistim sana duan ayninidir bilemedim Bir arkadasimiz erken okumus duan yoktu kadir gecesi ayrica dua etse uyarmi sana ismen duanla edemediCnm şimdi gördüm
Duam
Kızımız Azra nin kafası büyüsün akıllı sağlıklı ahlaklı mutlu bir hayatı olsun.ailemiz huzurlu mutlu olsun
Kuzum sen duani degistirmek istermisin masallah bin sukur bebis geldi mesela hayirli saglikli bir hamilelik kolay dogumla saglikla kucagina almak gibi onceki duan tedavinin sonuclanmasi hamile kalman icindi sen bilirsin yinede ismi yazarken dikkatimi cekti ondan yazdim cnmMaden Suyu çok içiyorum şimdilerde ara vermiştim zararlı olabilir diye
içerim öyleyse
korkuyorum bende çok zayıf ım çocuk benim gibi olursa benimde göbek yok
Cnm cok tecrubeli degilim ama bircok arkadasim firinlanmis dilim ekmek (bayat ekmekleri dilimleyip firinda kuruyana kadar firinliyorlardi)yada sade grisini ile bayagi bir sure hasir nesir oldu mideyide bastiriyormus bol su ic ayran ic malum yaz susuz kalma bol bol yat dinlen uyu ay hayirlisiyla kucaginada almak nasip olsun insallah ay popisini isirttiricam daha yerimeMaden Suyu çok içiyorum şimdilerde ara vermiştim zararlı olabilir diye
içerim öyleyse
korkuyorum bende çok zayıf ım çocuk benim gibi olursa benimde göbek yok
Canım yazdığın duanın aynısıyla deyiştir duâ mı canım benim tşk ederimKuzum sen duani degistirmek istermisin masallah bin sukur bebis geldi mesela hayirli saglikli bir hamilelik kolay dogumla saglikla kucagina almak gibi onceki duan tedavinin sonuclanmasi hamile kalman icindi sen bilirsin yinede ismi yazarken dikkatimi cekti ondan yazdim cnm
Cnm bilemedimki kadir gecesi o arkadasimiz icin ayrica dua edebilirsin zaten duasinida simdi yazdi sen erkenden okumussun ben kadir gecesini bekliycem mesela isimlerde netlesir dedim bu toplu okuma ayrica zaten o arkadasimizada okuyacagiz bayramdan sonra kadir gecesinde gonlunden gecen bir dua ile dua edebilirsin aklima o geldi amac zaten mubarek gunlerde dua almak dua etmek ama kendisi ne der bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?