Haydaa hayirlisi olsun cnm uzulme Rabbim daha guzel kapilar acacaktir insallah cok beklemeden cok kisa surede dahada guzel riziklar nasip olsun
Bu son donem yasananlardan dolayi falanmi yasananlari firsata ceviren sirket maalesef cok arkadasimida ortalik cok karisik ne olacagimiz belli degil kuculmeye gidecegiz kredilerimiz falan var diye cikartmislar dun ki memnunlardi sorunu falan yoktu isle yada calisanlarla oda neye ugradigini sasirmis hepimize hayirli rizk kapilari acilir insallah burada yazar mutlulugumuzu paylasiriz
Ne biliyim tvde falan cok pembe bir tablo ciziyorlar ama iste gercekler oyle degil su anda okul konusunda cocuklar aileler cok cok magdur erken kayit yaptiranlara devlet parasini vermiyor devraldik biz yonetecegiz diyorlar ama bu ailelerin istedigi egitimi saglamiyor cunku aile cocugunu egitim yogun dil egitimi falan diye koleje yazdirmis bu yil mecbir gonderecekler cocuga 1 yil kayip ailelere 20-25 binBüyük bi oteller zincirin de genel muhasebe sorumlusu olarak çalışıyordum
Zaten en ufak bi olaydan bile turizm hemen etkileniyor turistler elini ayağını çekiyor haliyle bundan çalışanlar etkileniyor
Havalimanı patlamasından sonra işler kötüye gitmeye başladı birde bu siyasi olaylar üzerine tuz biber oldu
Aslında otelin sahipleri acayip varlıklı öyle böyle değil
Ama CEO hem kendini hemde genel müdürleri yani üst düzeyi korumak adı altında sadece bir maaşla geçinen insanları ekmeğinden ettiler
Toplam personel 130 du
Benimle beraber 25 kişiyi cikardilar en son
Ben aslında bir yandan istiyordum isimden memnun degildim bir ay önce kalbimden rahatsız olduğumu öğrendim dinlenmeye kendime vakit ayırmaya ihtiyacım vardı
Şükür ki eksik te olsa haklarımı alıp cikartildim benim açımdan karlı oldu
Allahim kimseyi işinden ekmeğinden etmesin en çok işyerinde hayırlı iyi niyetli insanlarla karşılaştırsin çünkü evden çok ordakileri görüyoruz işyerinde ki huzur çok önemli insallah suan benim gibi işsiz olan kim varsa hayirlisiyla huzurla çalışacağı iş bulur..
Destegin için çok çok teşekkür ederim canim
DUASİ OKUNAN ARKADASİMİZ @_asmunikal_
HEPİMİZ 55 ADET YA MUCİB 21ADET SALAVAT OKUYACAGİZ
DUALAR
@_asmunikal_ Rabbim sen nasil ki yunus peygamberi balığın karnindan kurtardiysan Asmunikal kulunuda sıkıntılardan kurtar feraha cikar.İş yerinde yasadigi sorunlari bitsin.Ona yapilan haksizliklardan alninin akiyla kurtulmayi,hayirli gonlune gore tayinin bir an once cikmasini nasip eyle
Agzina saglik cnm zaten okundu saymistim asuya gectikevTik için okudum. Rabbim duasını kabul eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?