Cnm aralari mumkun mertebe doldurmaya calisiyorum du bakalim bu listemizde bitsin hayirlisiyla olmadi siz bir tur bensiz donersiniz ben sonra devralirim bir sekilde orta yol buluruz son arkadasimizi okudunmu cnmCanim ben okudum arkadaşımız icin lutfen devam edelim buradaki duzeni hic bi dua topiginde bulamadim bence sen tatile ciksan bile listeyi biri devralsin gerekirse senin yerine okuman gereken sayiyi ben okurum hic sorun degil ama bu güzel toplulugi bulmusken gönlüm ara vermekten hic yana degil. Ama yinede her seye uyarim
Merhaba basliga gore gelen arkadaslar var biz liste bittikce yeni dua ya gecis yapiyoruz mesela tuncina okuduk ya latif ve salavati fatih okuduk baska bir salavati 1000 adet kisi basi bolusup okudukGunde kac tane okuyoruz bende katilmak isterim
Eklerseniz sevinirimMerhaba basliga gore gelen arkadaslar var biz liste bittikce yeni dua ya gecis yapiyoruz mesela tuncina okuduk ya latif ve salavati fatih okuduk baska bir salavati 1000 adet kisi basi bolusup okuduk
Ozeldende yazan arkadaslar oluyor su anda gunluk 55 Ya Mucib 21 adet mucib salavati okuyoruz yaptigim listede yaziyor bitince ortak kararla onerilerle baska duaya geciyoruz bu salavati ve esmayi biraz daha okumak istedik yeni listemizde bu sekilde katilmak isterseniz buyrun ancak bir kuralimiz var oda gunluk takip her gun bakip duanizi takip etmeniz insanlik hali okuyamadanizda girip haber vermeniz sikinti olmaz derseniz adinizi ve duanizi yazin ekleyeyim
Isim konusunda israrimiz yok ama duanizi yazabilirmisiniz listeye ekliyoruz hepimizin yaziyor kisiye sira gelince niyet ederek okuyoruzEklerseniz sevinirim
Duam:Allahim gönlümdeki leri biliyorsun kabul et yarabbim esim ve oglumla huzur nasip etIsim konusunda israrimiz yok ama duanizi yazabilirmisiniz listeye ekliyoruz hepimizin yaziyor kisiye sira gelince niyet ederek okuyoruz
Tamam insallah Rabbim duamızı yasatsın aminevTik
@_asmunikal_
Patronicee
rudecute
gulbera
C cansu_tr
eilenn
cilekli_sut
B BEYBISIM
darkbutterfly
Bluedew
umut-16
azimli anne
Hanımlar iyi hafta sonları aynı dua ile yeni arkadaşlarımızla listemiz hazır
evTik Burcunun duası ile başlıyoruz rabbim kabul eylesin
Ben de varım canım .. Allah razı olsun .. Bugün başlıyoruz o halde :)Bluedew umut-16 azimli anne hanımlar hoşgeldiniz öncelikle liste sıranızı trihe göre belirledim iki arkadasımız özelden katılmak ıstedıgını belirtmişti ancak Umut tuncına dıye tahmın etmıs sanırım bu duaya devam edermi bilmediğimden o ılerleyen zamanlarda netlesıcek ben yınede katılım ıstek zamanına gore lısteye aldım
darkbutterfly cnm ıstegın uzerıne yenıden ekledım ama ödevıne calısmanı beklıyorum :)habersız bırakma
birde dualarınızda kucuk kelıme farklılıkları var cunku okuyacak kısı kendı agzı ıle nıyetlenecegınden kolay olsun dıye o sekılde yazdım
Evet canim.okudum yazmistim zatenCnm aralari mumkun mertebe doldurmaya calisiyorum du bakalim bu listemizde bitsin hayirlisiyla olmadi siz bir tur bensiz donersiniz ben sonra devralirim bir sekilde orta yol buluruz son arkadasimizi okudunmu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?