- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
Atlamisim cnm kusura bakmaCanım ben yazdım okudum diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atlamisim cnm kusura bakmaCanım ben yazdım okudum diye
1001 FATİHA OKUMASI
LİSTE DUA BİTİMİNE KADAR ALIMA KAPALIDIR
DUA SURESİ:1 GÜN (GÜNLÜK OKUMA)
MUAF OLANLAR
129 ADET YA LATİF ESMASI
41 ADET SALAVATI FATİH OKUYOR
SALAVATI FATİH:Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedinil fâtihı limâ uğlika vel hatimi li mâ sebeka ven nâsırıl hakkı bil hakkı vel hâdi ila sırâtıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala âlihi ve ashâbihi hakka kadrihî ve mikdârihil aziym
DUA SAHİBİ: ZELİHA (BEYBİSİM)
BİZLER 53 ADET Dua sahibi 47 ADET OKUYOR
SON DUA ZAMANI: PAZAR SAAT 21 : 00
evTik OKUNDU
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee OKUNDU
rudecute OKUNDU
heidi1017 OKUNDU
gulbera OKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
cilekli_sut OKUNDU
B BEYBISIM MUAF
Bluedew OKUNDU
Krew OKUNDU
whiterose00
F Ftszynp OKUNDU
denizinmavisi OKUNDU
segazel OKUNDU
SuUtku MUAF
Krew (ark)OKUNDU
Namaria OKUNDU
eilenn OKUNDU
bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260 OKUNDU
Canim okumuştum ben de haber vermedim mı ki acaba :-(B BEYBISIM cnm duanda birtekwhiterose00 kaldi dualarini okur haber veremedi muhtemelen ben yeni listeyi baslatiyorum oda yazar birazdan Allah kabul etsin
Olur oyle arada cnm yilbasi vs site bazen algilayip algilamayabiliyorda okuyorsun biliyorum o yuzden okundu saydim zatenCanim okumuştum ben de haber vermedim mı ki acaba :-(
bende katılmak ıstıyorum napamalıyım acaba
Hanimlar merhaba liste suan kapali karisiklik olmamasi adina listenin tamamini okuyup bitirdikten sonra Katilmak isteyenleri ekliyoruz bilginizeBende dua zincirinize katilmak istiyorum.ne mutlu sizlere.insaalah hayirlara vesile oluyorsunuz
Allah kabul etsin.tesekkurlerHanimlar merhaba liste suan kapali karisiklik olmamasi adina listenin tamamini okuyup bitirdikten sonra Katilmak isteyenleri ekliyoruz bilginize