• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

Araci olmakta zor oluyor kendim olsa neyse ama baskasinin duasi ve ben kendimi kotu hissesiyorum.arkadaslar cevap yazan yok mu?

Biz başladık baya da okunmuş. Bilmiyorum esracıgım bi bakar simdi
Valla Canim benim duam olsa neyse sorumluluk aldim. Kendimi sorumlu hissederim. Nasil yapsakki arkadasim niyetlen se digerleri de tekrar okurmu? 4 kisi okumus onlar tekrar okursa sorun olmaz bende muafim yoksa ben okur tamamlardim.

Kizlar heudiye kadar olan kisimdan sonra arkadasim niyetlendi. Oncesinde okuyan arkadaslarin kini tekrar okusak olurmu arkadasimda 50 adet okumus

Bence büyütülecek bisi yok arkadaslarimin benim icin niyetlenip başladığı 1001 fatihadan payima düşen fatihayi okuyorum Rabbim kabul eyle diye okunsa bence bi sikinti olmaz dua bu sonuçta bütün herkes okurken arkadasinizin duasini okuyup niyetleniyor

Ya canim ne diyeyim sonucta dua benim icin farketmez ama arkadasim boyle diyince bende birsey diyemedim. Herkes okusun once okuyan 4_ 5 arkadasinin kini de aramizda isteyen olirsa pay ederiz. Icine oyle sinecek.

Yoksa isteyen arkadaslara pay ederim o da olmazsa kendi okuyacak. Onun duasi icine nasil sinerse oyle olsun. Sizler okumaya devam edin. O Ozzgeee nin annesi hasta giremiyor sanirim. Ben de izin aldim bugun internete girebilirim. Siz devam edin. Kusura bakmayin sizleri de mesgul ettim. Karsilikli hak gecmesin diye cabaladim.

Back
X