Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DUA SAHİBİ: MER_4260 (isim dua OZEL MSJDA)
BİZLER 53 ADET Dua sahibi 47 ADET OKUYOR
Estagfurullah kusurluk bi sey yok.. beklettigim icin uzuldum. Ozgecim bir dahaki dualarin bitis saatlerini hep 10 gibi yapsak olmaz mi ? Benim esim 8 gibi geliyo cocugu ona birakip fua ediyorum yani sadece fikir yine de arkadaslar bilir.Cnm seninde hatan yok ben saat 16 derken iki nokta koyunca sevenmi openmi bi ikon cikmis sende 00 gormussun kusura bakma dikkatimden kacmis
Bende oyle dusunuyorum cnm gunduz is guc sokak Derken dua okunsada gec haber veriliyor saatler sarkiyor aksam daha sakinleyince herkes girebiliyor vs kismet olursa aksam saatleri dusunuyorum bitis saatini aksamken daha seri ilerledik sankiEstagfurullah kusurluk bi sey yok.. beklettigim icin uzuldum. Ozgecim bir dahaki dualarin bitis saatlerini hep 10 gibi yapsak olmaz mi ? Benim esim 8 gibi geliyo cocugu ona birakip fua ediyorum yani sadece fikir yine de arkadaslar bilir.
amin canım saolasın Allah hepinizden razı olsunbir garip oblomov senin duan tamamlanmis cnm rabbim gerceklesti mutlulugu yasatsin