Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varim tatlim bana uyar her sekilde dedigin gibi kisa olsun canim bu aralar uzun okuyacak vaktim pek yok acikcasievTik
O Ozzgeee
Patronicee
rudecute
C cansu_tr
B BEYBISIM
Bluedew
Krew
whiterose00
F Ftszynp
heidi1017
denizinmavisi
segazel
SuUtku
Krew (ark)
eilenn
bir garip oblomov
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg
M Mavisu27
umut-16
sees
Hayirli cumalar hanimlar az kisi kaldik malum liste bitecek devam edecek olan arkadaslar bir sonraki okumamiz icin ne dusunuyorsunuz
Sahsim adina salavata epeydir ara verdik beraber okumayi ozledim bir gonlume dustu benim yine :)
Benim aklimda olan 10.000 ya kadir esmasini bolusup yaninada yine kisa bir salavatim var 1000 adet onu bolusuruz dedim (kimse cikmazsa yaklasik 450 esma 45 salavat dusuyor kisi basi ozel gunlerdede okundugu icin yetisemeyen okuyamayan haric artis olmaz) ama bu benim aklima gelen biliosunuz listede cogunluk aslolan
Sizlerin gonlunden ne geciyor
Ben yazmistim ama yazilmamis okumustu canim. Bugun Burcu icin de okudum arkadasim da okumus.Krew abla arkadasin okumustur ama haber alamayinca mer duasini bekletti okudumu acaba
Gelmemis ablam kendin icin haber verdigin var ozelde biliyorum okur arkadasada soyledim teyit etmis olduk sistem bazen skintili benide gecen bir saat atti durduBen yazmistim ama yazilmamis okumustu canim. Bugun Burcu icin de okudum arkadasim da okumus.
@Burcu2424 cnm bitti duan Allah kabul etsin1000 INSIRAH VE YA SELAM YA CAMI OKUMASI
KATILIMCI: 22 KİŞİ
MUAF OLANLAR:131 Ya Selam Ya Cami esması cekıp yanına bildiği bir salavatı 33 adet (mecule,tefrıcıye,tuncına,selatul fatih vs vs )okuyor .İnsirah okumuyor
kalan kişilerde 1000 insirahtan payına dusen sayıyı ve 131 Ya Selam Ya Cami esması okuyor
HERKESİN İSİM VE DUASINI OZELDEN ATACAGIM
OKUNAN KİŞİ: BURCU2424
SURE:YARIN AKSAM SAAT: 22 : 00
ADET: BİZLER 55 ADET DUA SAHİBİ 65 ADET OKUYOR
evTik
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee OKUNDU
rudecute OKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
B BEYBISIM MUAF
Bluedew MUAF
Krew OKUNDU
whiterose00 OKUNDU
F Ftszynp OKUNDU
heidi1017 OKUNDU
denizinmavisi MUAF
segazel OKUNDU
SuUtku OKUNDU
Krew (ark)OKUNDU
eilenn OKUNDU
bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260 OKUNDU
B Burcu2424
hmbg OKUNDU
M Mavisu27 MUAF
umut-16 OKUNDU
sees OKUNDU
ağzınıza sağlık rabbim peygamber efendimizin hurmetine dualarımızı kabul etsin
Amin cnm aminnnağzınıza sağlık rabbim peygamber efendimizin hurmetine dualarımızı kabul etsin