Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Canım dua gönül işidir zorlama değil ama eğer arkadaşlar katilmiyorsa listeden çıksın onların yerine başka bir arkadaşa daha çabuk sıra gelir

Kızlar ikinize de katılıyorum bence çıkartalim o iki kişiyi çıkmak istemese zaten gelir beni çıkartmayın diye . Bize daha çabuk sıra gelsin . Dediginiz gibi hep aynı kişiler okuyoruz .

Canlar sira bendeydi tazegeline niye gectinjz ki mazeretli yazmasi bizim okuyamadigimz anlamina geliyor o kisiyi atlamak degil neyse sirayi degistireyim bare ondan sonra olayim
Canım kusura bakma nolur. Listede blondgunes den sonra tazegelin var diye ona geçtim ben. Yanlış mı yaptım ki. Sırayla gitmiyor mu liste

Canım kusura bakma nolur. Listede blondgunes den sonra tazegelin var diye ona geçtim ben. Yanlış mı yaptım ki. Sırayla gitmiyor mu liste
Yok cnm taze gelin benden sonraydi ben yeni listede degistirdim ondan sonraya aldim.kendimi olsun ondan sonra bana baslariz artik

Ne uygularsanız ben katılırım kızlar

okuyan herkese teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun kendım için 20 alıyorum
kalan :20

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…