Canım dua gönül işidir zorlama değil ama eğer arkadaşlar katilmiyorsa listeden çıksın onların yerine başka bir arkadaşa daha çabuk sıra gelirO zaman bi düzenleme yapılsın 3 gün mazeretsiz katılmayan çıkartılsın listeden bütün topiklrrde öyle tabi kimseyi zorlayamayız illa okumak için ama @glmserser arkadaşımızın dediği gibi haksızlık oluyor bu şekilde
Aynen cnm aynı fikirdeyim herkes düşüncesini yazarsa ortak bir karar alınmış olurCanım dua gönül işidir zorlama değil ama eğer arkadaşlar katilmiyorsa listeden çıksın onların yerine başka bir arkadaşa daha çabuk sıra gelir
Canım kusura bakma nolur. Listede blondgunes den sonra tazegelin var diye ona geçtim ben. Yanlış mı yaptım ki. Sırayla gitmiyor mu listeCanlar sira bendeydi tazegeline niye gectinjz kimazeretli yazmasi bizim okuyamadigimz anlamina geliyor o kisiyi atlamak degil neyse sirayi degistireyim bare ondan sonra olayim
Yok cnm taze gelin benden sonraydi ben yeni listede degistirdim ondan sonraya aldim.kendimi olsunCanım kusura bakma nolur. Listede blondgunes den sonra tazegelin var diye ona geçtim ben. Yanlış mı yaptım ki. Sırayla gitmiyor mu liste
Ne uygularsanız ben katılırım kızlarKızlar sürekli aynı kişiler okuyoruz bazı arkadaşlar başka topiklerden okuyor ama buraya uğramiyorlar mazeretsiz olduğu halde listeden ciksalar başkalarının hakkına girmezler biz zaten aynı kişiler okuyoruz hep onlar okumuyor ama biz onlara okuyoruz :)
bende katılıyorum kızlar eğer okumuyorsa çıkarılsınCanım dua gönül işidir zorlama değil ama eğer arkadaşlar katilmiyorsa listeden çıksın onların yerine başka bir arkadaşa daha çabuk sıra gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?