- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Sira ile hepimize okuyoruz, herkes 10 15 ne okuyabilirse okuyup bildirim yapiyor toplamda bir kisiye 313 okuyoruzKızlar hayırlı günler, bende okumak isterim çalışıyorum ama fırsat buldukça az da olsa okurum zamanım varken çok ta okurum, nasıl yapıyorsunuz kime okuduğumuzu falan bildirim mi yapılıyor ? bilgi verirseniz sevinirim
Tamam şuan okuduğunuz kişiyi tamamlamadıysanız eğer 15 tanede ben alayım, beni eklerseniz eğer listeyeSira ile hepimize okuyoruz, herkes 10 15 ne okuyabilirse okuyup bildirim yapiyor toplamda bir kisiye 313 okuyoruz
@HemDeliHemAsik arkadaşımız için okuyoruz cnm hayırlısı sağlıklı evlat sahibi olması içinBirde kime niyet edeceğim yazar mısınız ?
Bi yerde okudum şimdi hanife yazıyordu adı o sanırım öyle niyet edeyim@HemDeliHemAsik arkadaşımız için okuyoruz cnm hayırlısı sağlıklı evlat sahibi olması için
ListeyleTamam şuan okuduğunuz kişiyi tamamlamadıysanız eğer 15 tanede ben alayım, beni eklerseniz eğer listeye
Evet canim ismi.hanifeBi yerde okudum şimdi hanife yazıyordu adı o sanırım öyle niyet edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?