- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun cnm inşallah hayırlı haberlerle gelselamun aleyküm kızlar ben bu hafta istanbula 5. tüp bebek denemesi için gidiyorum.Dualarınızda unutmayın beni hepiizin kandili mubarek olsun rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinize inşallah.artık tedavi sonrası memleketime dönünce iyi haberlerle katılırım aranıza Allaha emanet olun arkadaşlar hakkınızı helal edin
şimdilik beni listeden çıkarın inş. döndüğümde yeniden alırsınız
Allah hepinizin gönlüne göre versin inş.
dua beklerim
Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle dön inşallah :)selamun aleyküm kızlar ben bu hafta istanbula 5. tüp bebek denemesi için gidiyorum.Dualarınızda unutmayın beni hepiizin kandili mubarek olsun rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinize inşallah.artık tedavi sonrası memleketime dönünce iyi haberlerle katılırım aranıza Allaha emanet olun arkadaşlar hakkınızı helal edin
şimdilik beni listeden çıkarın inş. döndüğümde yeniden alırsınız
Allah hepinizin gönlüne göre versin inş.
dua beklerim
Allah razı olsun inşallah canımAllah yardımcın olsun hayırlı haberlerle dön inşallah :)
Amin ❤❤❤ 25 aldim kalan 260kızlar hepinizin kandili mübarek olsun ,
rabbim bugun birbirimize ettiğimiz tüm dualar hayırlısıyla kabul olsun inşallahhh
15 tane okudum
kalan 285