- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Cnm bende çalısıyorum aynı şekilde ama biliyosun bazen mazeretliler üst üste geliyor o yuzden daha fazla okunması gerekebilir o durumda da çok zorlarsa eski sisteme döneriz isterseniz yani bu şekilde bnm pek içime sinmiyor açıkcası çünkü bakıyorum hep aynı kişiler okuyorkişi başına 24 tane düşüyor bunu okumak zor olmaz , ama herkesın hergun katılması lazım ,
ben daha fazla ( 35-40 tane mesela )okuyamam zaten kızlar iş yerinde çok fırsatım olmuyor
Cnm bende çalısıyorum aynı şekilde ama biliyosun bazen mazeretliler üst üste geliyor o yuzden daha fazla okunması gerekebilir o durumda da çok zorlarsa eski sisteme döneriz isterseniz yani bu şekilde bnm pek içime sinmiyor açıkcası çünkü bakıyorum hep aynı kişiler okuyor
Zaten süreklilik olmadıgı için sıkıntı çıkıyor bu şekilde devam edelim o zaman napalım 2 günden fazla okumayan olursada çıkartırız listeden madem ne diyim bilemedim şimdi herkes fikrini yazmıyor bende bişi diyemiyorumBen bu aksam.okumaya baslicam.canm mazeretimi.kaldirabilirsin. toplulugada uyarim nasil.okunsun derseniz okurum. Tabi hergun giremeyen olursa okumasi kalir karisiklik olabilir. Deneyip gorelim
Aynen ben de öyle. Hem çalışıyorum hem de elimden geldiğince dualara katılıyorum. 10-20 anca okuyabiliyorum ama elimden geleni yapıyorum. Okumayan arkadaşlar lütfen çıksın. Çünkü hak geçiyor. Bari bu mübarek günlerde kul hakkına girmeyelimevet hep aynı kışiler okuyor, ınan bana ben 10-15-20 tane okuyabiliyorum
40-50 tane okuyanları görünce bile kendimi kötü hissediyorum suçluluk duyorum ,
ama olmuyor işte
O zaman aynı şekilde devam edelim mazeretsiz 2 gün okumayanı çıkaralım kızlar herkes hemfikirse benm gözümden kaçarsa sizde bana hatırlatın
Cmrtesi pazar yine okuyan oluyor cnm o iki günü saymayız tolere ederiz hafta içi 2 gün girmeyeni de çıkartırız zaten bu sekilde yeni bi liste oluşur muhtemelenbence siteye hergun girenleri almak lazım listeye
cumartesi pazar okuma yapmayalım hafta içi hergun gelecek olanları alalım,
Bana uyarO zaman aynı şekilde devam edelim mazeretsiz 2 gün okumayanı çıkaralım kızlar herkes hemfikirse benm gözümden kaçarsa sizde bana hatırlatın
Bana uyar canımO zaman aynı şekilde devam edelim mazeretsiz 2 gün okumayanı çıkaralım kızlar herkes hemfikirse benm gözümden kaçarsa sizde bana hatırlatın
30 aldım kalan 0ftmclk 20 aldim kalan 30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?