- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında acıya dayanikliyim ama şuanda bilemiyorum bende ilk defa cektiriyorum çünkü
Kızlar çıktım çok şükür tuplerim açık cıktı korkulacak hic bisey yok bence hsg
Iyi masallah :)
Ben 2 defa cekindim il
Kızlar çıktım çok şükür tuplerim açık cıktı korkulacak hic bisey yok bence hsg de
Bitti canim listeDil-i bitab liste bittiyse ben de çıkayım canım. Bitmediyse okuyup öyle çıkayım
Canim liste bitti yarin basa dönüyoruzÇok karısmıs devralırım ama önce bi kişilere falan bakmam lazm tekrar
Gozunaydin canim:)Kızlar çıktım çok şükür tuplerim açık cıktı korkulacak hic bisey yok bence hsg de
Evet canım okudum❤Psikolojik Deliii busraya okudun mu canim
Tamam cnm yarın en baştan başlarız tekrar allahın izniyle sağol yardımların için4 41EEEEE41 ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum
Psikolojik Deliii ---->Yuvamda eşimle huzur, saygı ve muhabbet daimi için inşaallah.Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
S Smyrnam3509 ---->evladımı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almak,hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı bir doğum
tugce0640 ----->' MAZERETLİ tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
Dil-i bitab ------> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için
@sivas5858 ------>' hacı kızı şirin hayriye yuvasında huzur ve hayırlıysa kız evlat sahibi olmak.
Minnoskafa ------>Gamze.tüp bebek transferimin olumlu sonuçlanması ve hayırlı sağlıklı evlatlarımızın olması
@Nsli-hn ===>> hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
K Khvekokusu20 (BÜŞRA) ===>> Hayirlisiyla en kisa zamanda saglikli hayirli kızıma arka çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak
ÖNEMLİ:Listedeki herkesin günlük belirlenen sayıyı okuyup haber vermesi gerekir. 2 GÜN ÜST ÜSTE MAZERETSİZ BİLDİRİM YAPMAYAN LİSTEDEN ÇIKARILIR.
4 41EEEEE41
canim liste bu sekilde
Yarin sana okuycaz
@sivas5858 50 tane okumus onu düşersin
Rica ederim canim❤Tamam cnm yarın en baştan başlarız tekrar allahın izniyle sağol yardımların için
tesekkur ederim canimGozunaydin canim:)