Tamam cnm yarınki listeye eklerim yineBasladigimizdan haberim yo ktu canim dun giremedim sit eye hemn simdi oku yo rum senin icin 44 tane
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam cnm yarınki listeye eklerim yineBasladigimizdan haberim yo ktu canim dun giremedim sit eye hemn simdi oku yo rum senin icin 44 tane
S Smyrnam3509 a eklemedim cnm seni
Tamam canim okudum senin icinS Smyrnam3509 a eklemedim cnm seniPsikolojik Deliii a da sen oku demiştim ama mazeretliydi okumamış olabilir o yazsın ona göre okursun bana okuyacaksın suan sadece EyyyYar yazınca da ona göre eksikse okursn
Benim içinde oku canımTamam canim okudum senin icin
Tamam canim 39 tane okuyorum❤Benim içinde oku canım. Ben yarın okuyabilirim..
[/QUOTE]4 41EEEEE41 ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum
Psikolojik Deliii ---->Yuvamda eşimle huzur, saygı ve muhabbet daimi için inşaallah.Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
S Smyrnam3509 --->evladımı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almak,hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı bir doğum
tugce0640 ---->'tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
Dil-i bitab --->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için
birumut58 ------>hacı kızı şirin hayriye yuvasında huzur ve hayırlıysa kız evlat sahibi olmak.
Minnoskafa ----->"YENİ TURA DAHİL"Gamze.tüp bebek transferimin olumlu sonuçlanması ve hayırlı sağlıklı evlatlarımızın olması
@Sabr-Sukur-Dua ------>tup bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli evlat sahibi olmak
@zeynoc17 (BÜŞRA) ----> "MAZERETLİ"Hayirlisiyla en kisa zamanda saglikli hayirli kızıma arka çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak
@CigdemAsya (Çiğdem)---->Hayırlı sağlıklı doğum,evladını hayırla sağlıkla kucagına almak
E emebe ---->evladını sağlıkla kucagına alabilmek
ÖNEMLİ:Listedeki herkesin günlük belirlenen sayıyı okuyup haber vermesi gerekir. 2 GÜN ÜST ÜSTE MAZERETSİZ BİLDİRİM YAPMAYAN LİSTEDEN ÇIKARILIR.
baya uğraştım cnm ama çıkmıyor silip baştan girdim kaç kere yarın listeyi en baştan girerek oluşturcam[/QUOTE]Canim bazi etiketler cikmamis görmeyenler olabilir eski listelerden kopyalasan belki cikar