- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Tamm canim9-10 adet eksik kalıyor hergün ben tamamlıyorum zaten bugunde size bölerek paylaştırdm ben 20 okucam bugun siz 23 siz sayılara takılmayın ben ayarlıyorum onları hak geçmeden cnm
Canım dün giremedim siteye . Kaç tane okumam gerekli hemen başlayabilirimarkadaşlar iki kişi şeklinde devam ediyoruzMutlu1anne ve E emebe arkadaşımıza okuyoruz
Mutlu1anne (Çiğdem)---->Hayırlı sağlıklı doğum,evladını hayırla sağlıkla kucagına almak
KİŞİ BAŞI 23 ADET DÜŞÜYOR
E emebe ---->hayırlı sağlıklı doğum yapabilmek ve eşim oğlum kızımla hayırlı sağlıklı ömür geçirmek
KİŞİ BAŞI 23 ADET DÜŞÜYOR
OKUYAN BİLDİRİM YAPSIN KIZLAR C cansu_tr senden bilgi bekliyorum. @zeynoc17 cnm seni kişi başı 40 sayıyorum ağır gelirse söyle normal listedeki gibi devam et
@zeynoc17 icin 22 tane E emebe veCan
Canım dün giremedim siteye . Kaç tane okumam gerekli hemen başlayabilirim
Okudum Allah kabul eder inşallah
Cnm Dileğini yaZarmsn yarın sana okucaz2 arkadaşımız içinde okudum Rabbim kabul etsin inşallah
[/QUOTE]4 41EEEEE41 ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum
S Smyrnam3509 --->evladımı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almak,hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı bir doğum
tugce0640 ---->'tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
Dil-i bitab --->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için
birumut58 ----->hacı kızı şirin hayriye yuvasında huzur ve hayırlıysa kız evlat sahibi olmak.
Minnoskafa ----->"YENİ TURA DAHİL"Gamze.tüp bebek transferimin olumlu sonuçlanması ve hayırlı sağlıklı evlatlarımızın olması
@Sabr-Sukur-Dua ------>'MAZERETLİ'tup bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli evlat sahibi olmak
@zeynoc17 (BÜŞRA) ---->Hayirlisiyla en kisa zamanda saglikli hayirli kızıma arka çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak
@CigdemAsya (Çiğdem)---->Hayırlı sağlıklı doğum,evladını hayırla sağlıkla kucagına almak
E emebe ---->hayırlı sağlıklı doğum yapabilmek ve eşim oğlum kızımla hayırlı sağlıklı ömür geçirmek
M Mehtapmeri ------>
Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder.
C cansu_tr ----->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
@Hanimefendimelek -----> İslerimizin bereketli olmasi ve hayırlısı ile gonlumdeki gibi bir ev alıp eşimle çocuklarımla sağlıklı huzurlu hayırlı bir hayat sürmek
ÖNEMLİ:Listedeki herkesin günlük belirlenen sayıyı okuyup haber vermesi gerekir. 2 GÜN ÜST ÜSTE MAZERETSİZ BİLDİRİM YAPMAYAN LİSTEDEN ÇIKARILIR.
Okudum canimM Mehtapmeri ------>
Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?