Canım yarin sabah 9 da tüp bebek trasferim var başka agizlardan dua edilmesinin kabul olduguna çok inanıyorum arkadaslarima soylermisin evladimin bana tutunmasi sonucumun pozitif olması için yarınki dualarinda benimde ismimi geçirsinler simdiden hepinizden allah razi olsun
Hadi insallah yavrun sana tutunur canim.. Pozitif haberini saglikli sihhatli dogum yaptım haberini de burdan bizlere vermeyi nasip eder insallah Rabbim sanaCanım yarin sabah 9 da tüp bebek trasferim var başka agizlardan dua edilmesinin kabul olduguna çok inanıyorum arkadaslarima soylermisin evladimin bana tutunmasi sonucumun pozitif olması için yarınki dualarinda benimde ismimi geçirsinler simdiden hepinizden allah razi olsun
çok tesekkur ederim canım inşalalh allahım bu sefer yavrumu nasip eder bana dualarınıza ihtiyacim var yarinHadi insallah yavrun sana tutunur canim.. Pozitif haberini saglikli sihhatli dogum yaptım haberini de burdan bizlere vermeyi nasip eder insallah Rabbim sana
Edecegim canim senin icin duaçok tesekkur ederim canım inşalalh allahım bu sefer yavrumu nasip eder bana dualarınıza ihtiyacim var yarin
tesekkur ederim canimEdecegim canim senin icin dua
İnsAllah pozitif sonuc alir guzel haber verirsin Allah hayirli ve sağlıklı evlat versinCanım yarin sabah 9 da tüp bebek trasferim var başka agizlardan dua edilmesinin kabul olduguna çok inanıyorum arkadaslarima soylermisin evladimin bana tutunmasi sonucumun pozitif olması için yarınki dualarinda benimde ismimi geçirsinler simdiden hepinizden allah razi olsun
Rabbim hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin canım inşallah bende dualarıma katıcam seniCanım yarin sabah 9 da tüp bebek trasferim var başka agizlardan dua edilmesinin kabul olduguna çok inanıyorum arkadaslarima soylermisin evladimin bana tutunmasi sonucumun pozitif olması için yarınki dualarinda benimde ismimi geçirsinler simdiden hepinizden allah razi olsun
amin inşallah canım allah razi olsunRabbim hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin canım inşallah bende dualarıma katıcam seni
amin inşallah canımİnsAllah pozitif sonuc alir guzel haber verirsin Allah hayirli ve sağlıklı evlat versin
4 41EEEEE41 Okudu
S Smyrnam3509 Okudu
Dil-i bitab Okudu
S Sabr-Sukur-Dua Okudu
K Khvekokusu20 Okudu
E emebe
Edanur86
@Hanimefendimelek Okudu
M Meyra_naz Okudu
kardelen_08 Okudu
@aybukegrsl Okudu
H E
Delirella
@Mcze01 Okudu
tugce0640 Okudu
M Mehtapmeri Okudu
C cansu_tr Okudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?