Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

A almasy ---->Selma. Hayırlısıyla sağlıklı bir evlat sahibi olmak

@Saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak

KİŞİ BAŞI 28 ADET TOPLAM 56 ADET OKUYORUZ
4 41EEEEE41 canım ben kaç gündür rahatsızdım hiç bakamadım buraya bugün de mazeretlendim okuyamadım kusura bakmayın arkadaşlar tamamlar mı??

Kızlar 56 ADET eksiğimiz var sayıdan düşerek okuyalım yarın yeni arkadaşlara geçeriz

20 aldım ben kalan 36

@41EEEEE41==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum

S Smyrnam3509 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak

M Mehtapmeri ------>Hayırlısı ile borçlarını ödeyebilmek

@Edanur86 ------>"mazeretli" (Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder.

C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

M Meyra_naz ----->Hayırlısı ile hamile kalıp hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

kardelen_08 --->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak

A almasy ---->Selma. Hayırlısıyla sağlıklı bir evlat sahibi olmak

@svd_a ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak

R rengerenkcicekler ---->"mazeretli" Meliha-Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

@zeynoc17 ---->Büşra-Hayırlı sağlıklı Salih erkek evlat sahibi olmak

F Ftszynp ---->Kolaylıkla Doğum yapıp sağlıkla sıhhatle kızımı kucağıma almak.[/USER]

R rengerenkcicekler ---->"mazeretli" Meliha-Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

@zeynoc17 ---->Büşra-Hayırlı sağlıklı Salih erkek evlat sahibi olmak

KİŞİ BAŞI 26 ADET TOPLAM 52 ADET OKUYORUZ
Canım 2 kişi için okuyoruz değil mi bugün bitiyor muyuz? Bir de normal şekilde abdest alıp okuyoruz değil mi ayetel kürsiyi. Yani gusül abdestinden hariç. Her Defasında besmele çekerek. Bu arkadaşlara niyet ederek.

Evet cnm aynı gün bitirmek zorunda değilsin 2_3gün sürebiliyor bazen herkesin bitirmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…