Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Canim ben 2 gündür mazeretliyim yazmamışım kusura bakma. Mazeretim bitince fazladan yazarsin bana olurmu

Merhaba kızlar kardeşim için 1000 salat-o tümcene okuyorum Pazartesi’ye kadar bana yardım edebilecek var mı? 400 tane okudum. 300 daha okurum. Geri kalan 300 de yardımı olabilecek arkadaş olur mu?

@41EEEEE41==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum

S Smyrnam3509 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak

M Mehtapmeri ------>Hayırlısı ile borçlarını ödeyebilmek

Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder.

C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

M Meyra_naz ----->Hayırlısı ile hamile kalıp hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

kardelen_08 --->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak

A almasy ---->Selma. Hayırlısıyla sağlıklı bir evlat sahibi olmak

Saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak

@rengerenkcicekler ---->Meliha-Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

@zeynoc17 ---->"mazeretli "Büşra-Hayırlı sağlıklı Salih erkek evlat sahibi olmak

F Ftszynp ---->Kolaylıkla Doğum yapıp sağlıkla sıhhatle kızımı kucağıma almak.

Snigurucka ---->" mazeretli"En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak[[/USER]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…