• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

kardelen_08 kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

@saye_ ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak

tugce0640 tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak

K Khvekokusu20 ----> Büşra - hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zmaanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi

B Bahar0107 --> hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak

Yeni liste bu şekilde kızlar ben devam edemicem. Listeyi takip edebilecek olan etsin. Hepinizden Allah razı olsun Rabbim gönlümüzün muradını versin insallah

C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

kardelen_08 kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

@saye_ ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak

tugce0640 tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak

K Khvekokusu20 ----> Büşra - hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zmaanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi

B Bahar0107 --> hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak

Yeni liste bu şekilde kızlar ben devam edemicem. Listeyi takip edebilecek olan etsin. Hepinizden Allah razı olsun Rabbim gönlümüzün muradını versin insallah
A neden canım :(

Kizlsr kusura bakmayin, ben katilamiycam, benim, allahim hepimizin kucagini tez zamanda hayirlisiyla doldursun insallah

8 aylık hamileyim boşanma davası açıldı anne evindeyim eşimin hidayete erip pişman olması için benim için de okuyabilir miyiz? Ve önerebileceğiniz dualar var mı?

Back
X