- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
Canım benim mazeretim bitti sıradaki ne sayıyı yazarsın bana daYarın son gün kızlar ne durumdasınız
Bildirim yapmayı unıtyum canım kusura bakma lütfen. Cansu için 35 adet okudum Allah kabul etsin inşallahiki prensesin annesi sen kaldın canım
Cansu için 35 adet okudum. Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı dindar evlat nasip etsinYarın son gün kızlar ne durumdasınız
Tamam canım alirim tabiki düzenli okuma yaptıgın sürece istedigin kadar durabilirsin listede. Rabbim hayırlı işler, kazanclar nasip etsin inşallahZeynoc17 canım ben bi süre daha duamı sürdürebilir miyim. Yani yeni listeye yine dahil olabilir miyim. İşten çıkartıldığımı söylemiştim. Çok fazla borçlarım var . Burda yapılan duaların yardımına çok inanıyorum Allah ın izniyle sizlerin dualarının hürmetine feraha çıkarım inşallah. Eğer mümkünse beni yeni listeye tekrar alırsan çok mutlu olurum
Allah razı olsun . Tabiki düzenli okumaya gayret göstericemTamam canım alirim tabiki düzenli okuma yaptıgın sürece istedigin kadar durabilirsin listede. Rabbim hayırlı işler, kazanclar nasip etsin inşallah
Okudum allah kabul etsintugce0640 (Tugce - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (29 adet)
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (29 adet )
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (29 )
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (29 adet)
derin sularda (hayırlı bir iş) (mazeretli )
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (29 adet)
A Aslblr (hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (28 adet )
M mec zup (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak) (mazeretli )
sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (28 adet)
iki prensesin annesi (Yadigar - tez zamanda hayırlı saglıklı imanlı evlat sahibi olmak) (28 adet)
Safir Taht (Borclarını ödeyebilmek ve kardeslerinin hayırlı evlilik yapmaları) (28 adet )
Sezinto (Kredi borçlarını kolaylıkla ödeyebilmek) (28 adet)
@Gulll098 (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak) (28 adet)
@silsilesil (Merve - hayırlı bir iş sahibi olmak ve şuan sevdiği insanla evlenmek) (mazeretli )
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya
Dua sırası A Aslblr arkadasımızda Duası hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak ♥
En gec carsamba gunune bitiriyoruz kızlar carsamba gunune kadar bildirim yapmayanı listeden cıkarıyorum bilginiz olsun, okuyamadıysanız söyleyin yardımlasırız
Canım ben okudumOkudum allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?