Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

tugce0640 (Tugce - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (34 adet)

K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (34 adet )

dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (mazeretli)

Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (35 adet)

derin sularda (hayırlı bir iş) (35 adet)♥

C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (35 adet)

A Aslblr (hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (mazeretli )

M mec zup (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak) (mazeretli )

sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (35 adet)♥

iki prensesin annesi (Yadigar - tez zamanda hayırlı saglıklı imanlı evlat sahibi olmak) (35 adet)

Safir Taht (Borclarını ödeyebilmek ve kardeslerinin hayırlı evlilik yapmaları) (mazeretli)

Sezinto (Kredi borçlarını kolaylıkla ödeyebilmek) (35 adet)

@Gulll098 (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak) (35 adet)♥

@silsilesil (Merve - hayırlı bir iş sahibi olmak ve şuan sevdiği insanla evlenmek) (mazeretli )

Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya

Dua sırası C cansu_tr arkadasımızda Duası hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak ♥

En gec salı gunune bitiriyoruz kızlar salı gunune kadar bildirim yapmayanı listeden cıkarıyorum bilginiz olsun, okuyamadıysanız söyleyin yardımlasırız

Zeynoc17 canım ben bi süre daha duamı sürdürebilir miyim. Yani yeni listeye yine dahil olabilir miyim. İşten çıkartıldığımı söylemiştim. Çok fazla borçlarım var . Burda yapılan duaların yardımına çok inanıyorum Allah ın izniyle sizlerin dualarının hürmetine feraha çıkarım inşallah. Eğer mümkünse beni yeni listeye tekrar alırsan çok mutlu olurum

Tamam canım alirim tabiki düzenli okuma yaptıgın sürece istedigin kadar durabilirsin listede. Rabbim hayırlı işler, kazanclar nasip etsin inşallah

tugce0640 (Tugce - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (29 adet)

K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (29 adet )

dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (29 )

Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (29 adet)

derin sularda (hayırlı bir iş) (mazeretli )

C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (29 adet)

A Aslblr (hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (28 adet )

M mec zup (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak) (mazeretli )

sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (28 adet)

iki prensesin annesi (Yadigar - tez zamanda hayırlı saglıklı imanlı evlat sahibi olmak) (28 adet)

Safir Taht (Borclarını ödeyebilmek ve kardeslerinin hayırlı evlilik yapmaları) (28 adet )

Sezinto (Kredi borçlarını kolaylıkla ödeyebilmek) (28 adet)

@Gulll098 (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak) (28 adet)

@silsilesil (Merve - hayırlı bir iş sahibi olmak ve şuan sevdiği insanla evlenmek) (mazeretli )

Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya

Dua sırası A Aslblr arkadasımızda Duası hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak ♥

En gec carsamba gunune bitiriyoruz kızlar carsamba gunune kadar bildirim yapmayanı listeden cıkarıyorum bilginiz olsun, okuyamadıysanız söyleyin yardımlasırız

Okudum allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…