- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
Canım sırası gelene okuyoruz ben sıranın kimde oldugunu ve duasını yazıyorum. 313 sayısını listedeki arkadaslara bölüyorum isminin yanına yazıyorum payına düşen sayıyı okuyup okudum diye bildirim yapıyoruz. Mazeretimiz bitene kadar okuma yapmıyoruzNasil okunuyor canim anlatirmjsin
Kendi ismimizin yanindakini okuyacagiz sadece dimiCanım sırası gelene okuyoruz ben sıranın kimde oldugunu ve duasını yazıyorum. 313 sayısını listedeki arkadaslara bölüyorum isminin yanına yazıyorum payına düşen sayıyı okuyup okudum diye bildirim yapıyoruz. Mazeretimiz bitene kadar okuma yapmıyoruz
Evet canımKendi ismimizin yanindakini okuyacagiz sadece dimi
ben luceyn için okudum zaten . Bu sabah oldum hemen de yazdım zaten. Luceyn in okuması bitince bana sıra gelicek gözüküyo ya daha ayarlamış mıydın ki sayılarıMazeretini daha erken belirt olur mu canım sayıyı vermeden söyle ki ben ona göre paylastırayım
Ben okumadan mazeretlendin sandım canım 3 liste olunca takip ettigim karıstırıyorum bazen senin sayını daha paylastırmadım iki arkadas var bildirim yapmayanben luceyn için okudum zaten . Bu sabah oldum hemen de yazdım zaten. Luceyn in okuması bitince bana sıra gelicek gözüküyo ya daha ayarlamış mıydın ki sayıları
Ben çoktan okudum bildirmemiş miyim?
K Khvekokusu20 canım. Bir sonraki arkadaşın okumasına dahil olabilirim mazeretim bitti
Yok canım aklımdan da gecti biliyor musun okumustur Kesinn ama bildirimi unuttu diyeBen çoktan okudum bildirmemiş miyim?
Okudum rabbim yardımcısı olsuntugce0640 (Tugce - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (27 adet)
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (26 adet )
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (26)
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (26 adet)
derin sularda (hayırlı bir iş) (26 adet )
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (26 adet)
A Aslblr (hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (26 adet )
M mec zup (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak) (26 adet )
sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (mazeretli )
iki prensesin annesi (Yadigar - tez zamanda hayırlı saglıklı imanlı evlat sahibi olmak) (26 adet)
Safir Taht (Borclarını ödeyebilmek ve kardeslerinin hayırlı evlilik yapmaları) (26 adet )
Sezinto (Kredi borçlarını kolaylıkla ödeyebilmek) (mazeretli )
M Minikbirmucizemeselesi (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak) (26 adet)
@silsilesil (Merve - hayırlı bir iş sahibi olmak ve şuan sevdiği insanla evlenmek) ( 26 adet )
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya
Dua sırasıSezinto arkadasımızda Duası ay sonuna kadar ödemesi gereken borcunu kolaylıkla ödeyebilmesi ♥
En gec carsamba geceye kadar bitiriyoruz kızlar carsamba geceye kadar bildirim yapmayanı listeden cıkarıyorum bilginiz olsun, okuyamadıysanız söyleyin yardımlasırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?