Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Amin canim sana da canim heyecandan unutmazsam ederim canim :) ismen edemesemde dua isteyen herkese dua edicem insAllah tamam canim liste bitsin sonra cikarirsin
Canım rabbim sağlıcakla yavrunu kucağına almayı nasip etsin.benide unutma dualarında rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli ahlaklı evlatlar bizede nasip etsin amin

Canım mazeretlendim .bi sonra ki arkadaşı okuyamıycam

Amin canim sana da canim heyecandan unutmazsam ederim canim :) ismen edemesemde dua isteyen herkese dua edicem insAllah tamam canim liste bitsin sonra cikarirsin
Sağlıkla kucağına alıp sağlıklı şekilde büyüt inşallah canım. Duanda bana da yer verirsen sevinirim. Rabbimyardımcın olsun inşallah

Kızlar cekirdekcik en son carsamba gunu girmiş Ebru için olan sayısını ben okuyacağım,, gül için olan sayıyı da diger arkadaşlar bildirim yapana kadar bekleyelim

Şimdi nasıl devam edicez. Gulll098 arkadaşımdan sonra bayram dönüşüne kdar ara mı veriyoruz. Hemen devam edecek miyiz. Bide ben yeni listede yine kredi borçlarım için devam etmek istiyorum demiştim ama tekrar bi hayırlatayım dedim. Pazar gününden sonra bende müsait olucam okumalara dahil olabilirim

Nasıl yapalım ben bayram telaşı ile kimse okuyamaz bi kac gun ara verelim diyorum siz ne derseniz ben uyarım benlik sıkıntı ben liste takibini bayramda da yaparım telefondan yaptıgım için sıkıntı olmaz

Ozaman Gulll için okuma bitsin ara verelim bence. Herkesin bi telaşı olur gecikme olmasın dualarda. Perşembe tekrar başlarız diyorum ben ama senin de dediğin gibi eğer herkes devam etme isteğindeyse bende uyarım.

Ozaman Gulll için okuma bitsin ara verelim bence. Herkesin bi telaşı olur gecikme olmasın dualarda. Perşembe tekrar başlarız diyorum ben ama senin de dediğin gibi eğer herkes devam etme isteğindeyse bende uyarım.
Silsilesil var son sırada ona da okur öyle bitiririz ama kendisinden haber yok

Rabbim hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin inşAllah güzel kardeşim. Hayırla sağlıkla büyütmek nasip etsin bebeğini inşAllah :) Ben dua zincirine yeni katılacağım beni tanımıyor olabilirsiniz Hayırlı sağlıklı saliha bir kız evladım olsun istiyorum inşAllah duanıza benide katarsanız çok sevinirim . Allah razı olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…