- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
25 ile 35,40 arası degişiyor kişi sayısına göre canımKızlar ya yeni başlayacakmışınız ya bende katılabilir miyim. Günlük kaç tane okunuyorr
Bende katılabilir miyimmm25 ile 35,40 arası degişiyor kişi sayısına göre canım
TabikiBende katılabilir miyimmm
Canım bende katılcam daha önce de söylemiştim unuttun galibaKızlar listenin yeni hali böyle katılmak isteyen yada cıkmak isteyen var mı,, mazeretli olan varsa onları da ekleyelim, isim ve dualarınızı da ekleyebilirim
Canım bende katılcam daha önce de söylemiştim unuttun galiba
Canım ismim Şerife. Hayırlı ve tez zamanda sağlıklı bir evladımın olması.tugce0640 (Tugce - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (23 adet)
K Khvekokusu20 (Büşra- evladımın saglıklı olması ve Saglıkla kucagıma almak, kızımında hayırlı saglıklı uzun ömürlü olması ) (23 adet )
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (23 adet)
derin sularda (Ogluna baht acıklıgı) (23 adet )
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (23 adet)
@Aslblr(hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (22 adet )
@Ravzamm (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak) (22 adet )
sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (22 adet)
@denizimdnz (Yadigar - tez zamanda hayırlı saglıklı imanlı evlat sahibi olmak) (22 adet)
@Luceyn (Borclarını ödeyebilmek ve kardeslerinin hayırlı evlilik yapmaları) (22 adet )
Sezinto (Kredi borçlarını kolaylıkla ödeyebilmek) (22 adet )
@Gulll098 (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak) (22 adet )
FatimaMeryem (hayırlı saglıklı Saliha bir kız evlat sahibi olmak (mazeretli)
K KurkmantoluS
P Podik
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya
Dua sırasıtugce0640 arkadasımızda Duası en kısa zamanda saglıklı hayırlı evlat sahibi olmak ♥
En gec salı geceye kadar bitiriyoruz kızlar salı geceye kadar bildirim yapmayanı listeden cıkarıyorum bilginiz olsun, okuyamadıysanız söyleyin yardımlasırız
Duamı yazayım canım ismim Fatoş kardeşim sağ salim askerden gelsin küçük kardeşim de hayırlısı dan üniversite kazansınUnuttum canım hemen ekliyorum
Yarın sabah okuyacam inşallah yeni okudum yeni listeyi. Hadi bismillah diyelim Rabbim nasip etsin hayırlısıyla dualarımızı yaşamayıtugce0640 (Tugce - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (21 adet)
K Khvekokusu20 (Büşra- evladımın saglıklı olması ve Saglıkla kucagıma almak, kızımında hayırlı saglıklı uzun ömürlü olması ) (21 adet )
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (21 adet)
derin sularda (Ogluna baht acıklıgı) (21 adet )
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (21 adet)
@Aslblr(hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (21 adet )
@Ravzamm (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak) (21 adet )
sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (21 adet)
@denizimdnz (Yadigar - tez zamanda hayırlı saglıklı imanlı evlat sahibi olmak) (21 adet)
@Luceyn (Borclarını ödeyebilmek ve kardeslerinin hayırlı evlilik yapmaları) (21 adet )
Sezinto (Kredi borçlarını kolaylıkla ödeyebilmek) (21 adet )
@Gulll098 (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak) (21 adet )
B Bademmm388 (Fatoş- kardesinin sag salim askerden gelmesi, küçük kardesinin de universite sınavını kazanması) (21 adet)
K KurkmantoluS (Şerife- hayırlı ve tez zamanda saglıklı bir evlat sahibi olmak) (20 adet)
P Podik (20 adet)
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya
Dua sırasıtugce0640 arkadasımızda Duası en kısa zamanda saglıklı hayırlı evlat sahibi olmak ♥
En gec salı geceye kadar bitiriyoruz kızlar salı geceye kadar bildirim yapmayanı listeden cıkarıyorum bilginiz olsun, okuyamadıysanız söyleyin yardımlasırız
Evet canım, sayı hep aynı olmaz mazeretli olanlar olur bitenler olur, ben her yeni arkadasa gectigimiz de isminin yanına belirtecegim sayıyıTeyit amaçlı soruyorum Tuğçe arkadaş için ismim karşısındaki 20 adetti okuyacam dimi? Sonra aynı şekilde sistematik biçimde diğer arkadaşlar için
kendim ıcın okudum allah kabul etsıntugce0640 (Tugce - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (21 adet)
K Khvekokusu20 (Büşra- evladımın saglıklı olması ve Saglıkla kucagıma almak, kızımında hayırlı saglıklı uzun ömürlü olması ) (21 adet )
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (21 adet)
derin sularda (Ogluna baht acıklıgı) (21 adet )
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (21 adet)
@Aslblr(hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (21 adet )
@Ravzamm (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak) (21 adet )
sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (21 adet)
@denizimdnz (Yadigar - tez zamanda hayırlı saglıklı imanlı evlat sahibi olmak) (21 adet)
@Luceyn (Borclarını ödeyebilmek ve kardeslerinin hayırlı evlilik yapmaları) (21 adet )
Sezinto (Kredi borçlarını kolaylıkla ödeyebilmek) (21 adet )
@Gulll098 (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak) (21 adet )
B Bademmm388 (Fatoş- kardesinin sag salim askerden gelmesi, küçük kardesinin de universite sınavını kazanması) (21 adet)
K KurkmantoluS (Şerife- hayırlı ve tez zamanda saglıklı bir evlat sahibi olmak) (20 adet)
P Podik (Nadire Berna-hayırlı saglıklı Salih evlat sahibi olmak) (20 adet)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?