- 21 Ocak 2019
- 2.099
- 2.692
- 83
- 33
Okursanız sevinirimBen okuyacaktım canım okuturum diyorsan sen okut ama
Mazeretliyim dedim ama işaretlememişsnz tekrar hatırlataym dedimtugce0640 (Tugce - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (29 adet ayetel kürsi )
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) ( 29 adet ayetel kürsi )
@denizimdnz (Yadigar - tez zamanda hayırlı saglıklı imanlı evlat sahibi olmak) ( 29 adet ayetel kürsi )
M Minikbirmucizemeselesi (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak) (29 adet ayetel kürsi )
B Bademmm388 (Fatoş- kardesinin sag salim askerden gelmesi, küçük kardesinin de universite sınavını kazanması ve yavrusunu sag salim kucagına alabilmek) (29 adet ayetel kürsi)
L Lovely118 (mazeretli )
hiranur3419 Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak (28 adet ayetel kürsi )
yalutserkan (Hatice kızı Tülay) eli ayagı duzgun saglıklı hayırlı evlat sahibi olmak ve borclarına ödeme kolaylığı (28 adet ayetel kürsi)
Aomine Daiki (28 adet ayetel kürsi)
lucina06 ( 28 adet ayetel kürsi)
E Endoplazmik_garipbikulum (28 adet ayetel kürsi )
@Luceyn (Borclarını ödeyebilmek ve kardeslerinin hayırlı evlilik yapmaları) ( 28 adet ayetel kürsi)
Dua sırasıAomine Daiki arkadasımızda Duasını asagıya ekledim ordan bakıp baslayalım okumaya inşallah ♥
Yeni listemiz bu sekilde kızlar mazeretli olan yada mazereti biten varsa bildirsin☺
En gec pazar gününe kadar bitiriyoruz. Bitirmeyenleri cıkarıyorum listeden
Okudum canım Allah kabul etsinC cansu_tr M Minikbirmucizemeselesihiranur3419 E Endoplazmik_garipbikulum lucina06 kızlar bildirim bekliyorum bugun son gundu
Kusura bakma canım giremedim birkaç gündür. Hemen okuyorum.C cansu_tr M Minikbirmucizemeselesihiranur3419 E Endoplazmik_garipbikulum lucina06 kızlar bildirim bekliyorum bugun son gundu
Bildirim gelmemiş ben girince gördüm okuyorum hemenE Endoplazmik_garipbikulum canım dun girmissin aktifsin yani bildirim gitmiyor mu sana
Okudum Allah kabul etsinC cansu_tr M Minikbirmucizemeselesihiranur3419 E Endoplazmik_garipbikulum lucina06 kızlar bildirim bekliyorum bugun son gundu
Canım bende okudum kusura bakma bildirim gelmemiş dün girdiğimde görünce okudum hementugce0640 (Tugce - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (29 adet ayetel kürsi )
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) ( 29 adet ayetel kürsi )
@denizimdnz (Yadigar - tez zamanda hayırlı saglıklı imanlı evlat sahibi olmak) ( 29 adet ayetel kürsi )
M Minikbirmucizemeselesi (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak) (29 adet ayetel kürsi )
B Bademmm388 (Fatoş- kardesinin sag salim askerden gelmesi, küçük kardesinin de universite sınavını kazanması ve yavrusunu sag salim kucagına alabilmek) (29 adet ayetel kürsi)
L Lovely118 (mazeretli )
hiranur3419 Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak (28 adet ayetel kürsi )
yalutserkan (Hatice kızı Tülay) eli ayagı duzgun saglıklı hayırlı evlat sahibi olmak ve borclarına ödeme kolaylığı (28 adet ayetel kürsi)
Aomine Daiki (28 adet ayetel kürsi)
lucina06 ( 28 adet ayetel kürsi)
E Endoplazmik_garipbikulum (28 adet ayetel kürsi )
@Luceyn (Borclarını ödeyebilmek ve kardeslerinin hayırlı evlilik yapmaları) ( 28 adet ayetel kürsi)
Dua sırasıAomine Daiki arkadasımızda Duasını asagıya ekledim ordan bakıp baslayalım okumaya inşallah ♥
Yeni listemiz bu sekilde kızlar mazeretli olan yada mazereti biten varsa bildirsin☺
En gec pazar gününe kadar bitiriyoruz. Bitirmeyenleri cıkarıyorum listeden
Kızlar liste alıma açık mı acaba bende katılabilir miyim
Tamam kuzum teşekkür ediyorumBasa dönünce eklerim canım
Okudum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?