• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Masmavi bir yol Masmavi bir yol canım benim mazeretim bitmemiş daha bugün abdest alıp okumuştum ama az önce anladım ki bitmemiş ben hala devam edemiyorum :KK43: tüp tedavisinden sonra böyle tuhaf oldum
Canım bende öyle oldum yaa .. tedavi bitti adet düzenim bozuldu. 35 gün sonra oldum hemde acayip azaldı . Allh hakkımızda hayırlısını versin çok sinir bozucu :(

Masmavi bir yol Masmavi bir yol canım benim mazeretim bitmemiş daha bugün abdest alıp okumuştum ama az önce anladım ki bitmemiş ben hala devam edemiyorum :KK43: tüp tedavisinden sonra böyle tuhaf oldum

Canım bende öyle oldum yaa .. tedavi bitti adet düzenim bozuldu. 35 gün sonra oldum hemde acayip azaldı . Allh hakkımızda hayırlısını versin çok sinir bozucu :KK43:

canlarim üzülmeyin hepimizin ayri ayri sınavlarimiz var,bu günleimiz de gecevek insallah sizzlerden anne oluyorum hanberlerinizii duyacaggiz❤

Back
X