amin canım inşallah sana da en kısa zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip eylesin inşallahRabbim hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin şnşallah bu sefer canım
inşallah nasib olur canım bu seferkızlar 5. kez tüp bebek yaptıracağım nisan ayının sonunda benide listeye eklermisiniz
Allah razı olsun canım inşallahhh Allah sanada gönlündekini nasip etsin inşallahinşallah nasib olur canım bu sefer
@IsikOlsun adlı arkadaşımız çok uzun süredir anne olmak istiyor. 3. Tüp bebek denemesine başlamış su mübarek günlerde ona da dua etmeyi unutmayalım inşallah arkadaşlar Allah razı olsun ❤
Hoşgeldin canım. Rabbim tez zamanda kucağına amayı nasip etsin.kızlar 5. kez tüp bebek yaptıracağım nisan ayının sonunda benide listeye eklermisiniz
çok sağol canım Allah razı olsun Allah sana da gönlündekini nasip etsinHoşgeldin canım. Rabbim tez zamanda kucağına amayı nasip etsin.
Kuzum.pozitifi gördün mü hiç öncekilerde ...kızlar 5. kez tüp bebek yaptıracağım nisan ayının sonunda benide listeye eklermisiniz
Katıl canım hoşgeldinSelam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum
yok canım sadece bi kere dış gebelik geçirdim iç kanama falan tüpüm alındı ölüyordum nerdeyseKuzum.pozitifi gördün mü hiç öncekilerde ...
Allahım tez zamanda yüzünü güldürsün inşaallah . . Çok geçmiş olsun . Inşaallah bu sefer kucağın dolacak inşaallah . ..yok canım sadece bi kere dış gebelik geçirdim iç kanama falan tüpüm alındı ölüyordum nerdeyse
Hayırlı kandiller arkadaşlar rabbim dualarımızı bu mübarek günde kabul buyursun hastalara şifa dertlilere deva, bebek isteyenlere hayırlısıyla anne olmayı ve kimin ne muradı varsa rabbim nasip etsin..M Masalyuzlusevdam uzun zamandır görünmüyor buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?