Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Rakika Rakika için 30 tane alıyorum kalan 250
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Rakika Rakika için 20 alıyorum
kalan 230
RABBİM EN KISA ZAMANDA NASİN ETSİN İNŞALLAH

Rakika Rakika Hanife için 80 tane aldım Kalan 150 Rabbim kabul etsin inşallah

Rakika Rakika arkadaşımız için 50 aldım kalan 100

20 aldım kalan 80

Rakika Rakika Hanife için 50 aldım kalan 30

Allah razı olsun arkadaşlar Rabbim izin hepimizin hayırlı muradını versin inşallah ❤

❤❤KURALLAR❤❤:
SIRA : @kanikey Kalbinden dilinden geçen dualarını rabbim kabul etsin. Regaip kandilinin güzel hatri için tez zamanda sağlıklı bir evlat kucağına almayı nasip etsin.

Her gün belli sayıda kişiye okunacak diye bir kuralımız yok tamamen gün içindeki gidişatımıza göre hareketediyoruz.

Mazeretsiz 3 arkadaşa okumayanarkadaşlar liste sonuna alınacakvepasifhalegetirilecektir.Döndüğünde aktifolur ama liste sonunda kalır.Bu durum devam ederse listeden direktçıkarılır.

Mazeretli olan arkadaşlar vebitenarkadaşlar bildirim yapmayıunutmasınlar.

Her arkadaşımız için mutlaka niyet edip ardından kabulü için duamızı edelim kiRabbimiz kabul etsin inşallah.

@glmserser SEÇIL hayırli saglıklı evlatlar
tugce0640 tugce0640 "mazeretli "TUĞCE hayırlı sağlıklı evlat
GlySn GlySn GÜLAY hayırlı saģlıklı evlat
F flower world ----------
Esseteacher Esseteacher ESRA hayırlı saģlıklı evlat
@Tazegelin33 ALI KİZİ KÜBRA --------
M Masalyuzlusevdam -------dertlerindenkurtulup hayatınıyolunasokmasi
@41EEEEE41 EBRUhayırlısaglikligebelik,hayırlı saģlıklı evlatlar mazeretli
@ftmclk FATMA hayırlı saģlıklı evlat
@Zehra_gns hayırlı sağlıklı evlat
@yelsem ELIF hayırlı sağlıklı evlat
R Rhm2323 ----- hayirlı sağlıklı evlat
Kadifepembe Kadifepembe ----------
@Mirac46 ----------
@Pamuksekersevenben "mazeretli "FATMA eşi veçocuklarıyla hayırlı sağlıklı ömür ve eşinin borçlarını hayırlısı ile hemen kapatabilmesi
_asmunikal_ _asmunikal_ -----Rabbim bu sıkıntılıgünlerinden bir an önce feraha cıkarması
C cibilicibilisaksak06 ------eşiylebirliktegörevli olarak yurtdısınagitmek
Umutvar123 Umutvar123 ----- hayırlı evlatlara hamilekalmak için
G Greeneliton ------hayırlı saģlıklı evlat
@denizkaplan YADİGAR dilegi karnında taşıdığı yavrusunu düsük olmadan saģlıklı ve hayırlı şekilde kucaģina almak
@HemDeliHemAsik HATICE KIZI HANIFE-hayırlı saģlıklı evlat sahibi oolmak

@kanikey
@Ezmu0810

Listemiz alıma açıktır
Allah okunan dualarımızı kabuletsininşallah
AMIN

haydi BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM❤

hiç uğramayan arkadaşlar var. ne yapmamız lazım o_O
Canm.ben orda mazeretli yaziyordum ama.yazmiyor ameliyt oldum hafif kanamam bitmiyor oyuzden okuyamjyorm bir turlu.. ama abdestten sonra kanama gelene kadar araya sıkistiryorum hep:):) birazdan yine abdest alip o ara okurum hemen yazarim kimde sira

Canm.ben orda mazeretli yaziyordum ama.yazmiyor ameliyt oldum hafif kanamam bitmiyor oyuzden okuyamjyorm bir turlu.. ama abdestten sonra kanama gelene kadar araya sıkistiryorum hep:):) birazdan yine abdest alip o ara okurum hemen yazarim kimde sira
Cnm sen nasıl oldun ameliyatın nasıl geçti bnmde kanamam bitmedi hala bende okuyamıyorum

❤❤KURALLAR❤❤:
SIRA : @kanikey Kalbinden dilinden geçen dualarını rabbim kabul etsin. Regaip kandilinin güzel hatri için tez zamanda sağlıklı bir evlat kucağına almayı nasip etsin.

Her gün belli sayıda kişiye okunacak diye bir kuralımız yok tamamen gün içindeki gidişatımıza göre hareketediyoruz.

Mazeretsiz 3 arkadaşa okumayanarkadaşlar liste sonuna alınacakvepasifhalegetirilecektir.Döndüğünde aktifolur ama liste sonunda kalır.Bu durum devam ederse listeden direktçıkarılır.

Mazeretli olan arkadaşlar vebitenarkadaşlar bildirim yapmayıunutmasınlar.

Her arkadaşımız için mutlaka niyet edip ardından kabulü için duamızı edelim kiRabbimiz kabul etsin inşallah.

@glmserser SEÇIL hayırli saglıklı evlatlar
tugce0640 tugce0640 "mazeretli" TUĞCE hayırlı sağlıklı evlat
GlySn GlySn GÜLAY hayırlı saģlıklı evlat
F flower world ----------
Esseteacher Esseteacher "mazeretli" ESRA hayırlı saģlıklı evlat
@Tazegelin33 ALI KİZİ KÜBRA --------
M Masalyuzlusevdam -------dertlerindenkurtulup hayatınıyolunasokmasi
4 41EEEEE41 "mazeretli " EBRUhayırlısaglikligebelik,hayırlı saģlıklı evlatlar mazeretli
@ftmclk FATMA hayırlı saģlıklı evlat
@Zehra_gns hayırlı sağlıklı evlat
@yelsem ELIF hayırlı sağlıklı evlat
R Rhm2323 ----- hayirlı sağlıklı evlat
Kadifepembe Kadifepembe ----------
@Mirac46 [B][B][B]"mazeretli" [/B][/B][/B] ----------
@Pamuksekersevenben "mazeretli "FATMA eşi veçocuklarıyla hayırlı sağlıklı ömür ve eşinin borçlarını hayırlısı ile hemen kapatabilmesi
_asmunikal_ _asmunikal_ -----Rabbim bu sıkıntılıgünlerinden bir an önce feraha cıkarması
C cibilicibilisaksak06 ------eşiylebirliktegörevli olarak yurtdısınagitmek
Umutvar123 Umutvar123 ----- hayırlı evlatlara hamilekalmak için
G Greeneliton ------hayırlı saģlıklı evlat
@denizkaplan YADİGAR dilegi karnında taşıdığı yavrusunu düsük olmadan saģlıklı ve hayırlı şekilde kucaģina almak
@HemDeliHemAsik HATICE KIZI HANIFE-hayırlı saģlıklı evlat sahibi oolmak

@kanikey
Ezmu0810 Ezmu0810 Hayırlı saglıklı evlat istiyorum rabbim nasip ederse inşallah

Son düzenleme:
Back
X