Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm.ben orda mazeretli yaziyordum ama.yazmiyor ameliyt oldum hafif kanamam bitmiyor oyuzden okuyamjyorm bir turlu.. ama abdestten sonra kanama gelene kadar araya sıkistiryorum hep:):) birazdan yine abdest alip o ara okurum hemen yazarim kimde sirahiç uğramayan arkadaşlar var. ne yapmamız lazım![]()
Amin canım cümlemizin inşallahAllah razı olsun arkadaşlar Rabbim izin hepimizin hayırlı muradını versin inşallah ❤
Cnm sen nasıl oldun ameliyatın nasıl geçti bnmde kanamam bitmedi hala bende okuyamıyorumCanm.ben orda mazeretli yaziyordum ama.yazmiyor ameliyt oldum hafif kanamam bitmiyor oyuzden okuyamjyorm bir turlu.. ama abdestten sonra kanama gelene kadar araya sıkistiryorum hep:):) birazdan yine abdest alip o ara okurum hemen yazarim kimde sira
Yarin 1 haftasi olucak cnm simdilik bisey yok ama pembe pembe hep oluyor arada sanci yapiyor adet olucakmjsim gibi ne oluyor icerde bilemiyormCnm sen nasıl oldun ameliyatın nasıl geçti bnmde kanamam bitmedi hala bende okuyamıyorum
İnş cnm hayırlısı olsun güzel haberlerle gelYarin 1 haftasi olucak cnm simdilik bisey yok ama pembe pembe hep oluyor arada sanci yapiyor adet olucakmjsim gibi ne oluyor icerde bilemiyormyarin kontrolum.var ins iyidir
Hayırlı saglıklı evlat istiyorum rabbim nasip ederse inşallah
hiç uğramayan arkadaşlar var. ne yapmamız lazım![]()
G Greeneliton siteye en son salı günü girmiş.
bizede en son bildirimi 13 mart. yanlış görmediysem
R Rhm2323 bu arkadaşımızda 13 martta
C cibilicibilisaksak06 siteye girmiş ama bize en son salı günü yorum yazmış