• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

F flower world ---->hayırlı sağlıklı evlatlar

Esseteacher Esseteacher ==>ESRA hayırlı saģlıklı evlat

4 41EEEEE41 ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum

@denizkaplan ==>>"mazeretli"hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

@yumiti ==>Allah oğluma şafi ismiyle şifa versin bizi oğlumun derdine derman olacak kişilerle karşılaştırsin insallah

Mutlu1anne Mutlu1anne [/USER] ==> hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

ftmclk ftmclk ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

@EyyyYar ---->Eşimin pişman olmasi,yuvamin selameti ve hastaligima Allahın izniyle şifa..

K Khvekokusu20 -----> Büşra Hayırlı sağlıklı Salih erkek evlat sahibi olmak

S Smyrnam3509 ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

Ronron77 Ronron77 ---->" Amine" Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

FatimaMeryem FatimaMeryem ---->"mazeretli""Esma"Hayırlı sağlıklı Saliha kız evlat sahibi olmak[/USER]
[/QUOTE][/QUOTE

@Mavinin Sonsuz Tonu ----> erkek arkadaşıyla olan ilişkisinin hayırlısı ile evliliğe gitmesi[/QUOTE]

Merhaba kızlar inşallah yarın yada yarından sonra temizlenip aranıza katılacağımm :) haftasonu mazeretimi bildirdim yoğunluğum sebebiylede giremedim iki gündür siteye. Rabbim tüm dua'larınızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah :dua:
Esseteacher Esseteacher Canım senin yazılarını da okudum inşallah yerleşme kanaması olmuştur ve hayırla sağlıkla bebiş haberini alırsın benim umutlar diğer aya kalsa da senin yazını okuyunca içim yeniden bir kıpır kıpır oluverdi. inşallah mutlu haberini bekliyoruzz :dua::KK200:

Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş çok güzel Maşallah :)

Merhaba kızlar inşallah yarın yada yarından sonra temizlenip aranıza katılacağımm :) haftasonu mazeretimi bildirdim yoğunluğum sebebiylede giremedim iki gündür siteye. Rabbim tüm dua'larınızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah :dua:
Esseteacher Esseteacher Canım senin yazılarını da okudum inşallah yerleşme kanaması olmuştur ve hayırla sağlıkla bebiş haberini alırsın benim umutlar diğer aya kalsa da senin yazını okuyunca içim yeniden bir kıpır kıpır oluverdi. inşallah mutlu haberini bekliyoruzz :dua::KK200:

Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş çok güzel Maşallah :)
Sglll cnm.benmmm bakalim adet gunum.bugun daha gelen giden yok geliyoms gibi hissediyuem giido bakouorm.yok. oyun oynuyo benimle beynimo_O inss hepimizin guzel haberlerini alicaz burda

Cnm evlat sahibi olmak isteyenler bol bol okumalı aslında her cuma 1000 tane 4 cuma üst üste okunması daha makbul ben 3 cuma okumustum 4. Cuma unutmusum o ay hamile kaldım sizde deneyebilirsiniz int arastırın faziletleri çok büyük

Back
X