- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Hesaplayabilirsen hesapla canım..Kızlar ben akşam ları biraz yığılıyorum da uyku halim çok oluyor:) okuyalım derseniz başlatalım ben yarın okurum anca
Zaten yarın okunur artık..
Çok yorgunsan sabaha kalsın❤❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hesaplayabilirsen hesapla canım..Kızlar ben akşam ları biraz yığılıyorum da uyku halim çok oluyor:) okuyalım derseniz başlatalım ben yarın okurum anca
arkadaşınızın dileği için 52 adet okudum allah kabul etsin inslah4 41EEEEE41 [/USER] ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum
Psikolojik Deliii ----> Yuvamda eşimle huzur, saygı ve muhabbet daimi için inşaallah.Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
@zeynoc17----->Büşra Hayırlı sağlıklı Salih erkek evlat sahibi olmak
S Smyrnam3509 ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
tugce0640 ----->' tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
Mucizemsn -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için
Dil-i bitab ------> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için
SıraDil-i bitab arkadaşımızda
Dil-i bitab ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
Kızlar kişi başı 52 adet yarın sabaha kadar bitirelim inşallah
arkadaşınızın dileği için 52 adet okudum allah kabul etsin inslah
Allah razı olsun ❤❤Bende okudum
Yeni listeye beni yazma canim daha doğrusu regl olcam bir kaç güne okuyamam diye diyorum sonra tekrar devam ederim4 41EEEEE41 [/USER] ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum
Psikolojik Deliii ----> Yuvamda eşimle huzur, saygı ve muhabbet daimi için inşaallah.Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
@zeynoc17----->Büşra Hayırlı sağlıklı Salih erkek evlat sahibi olmak
S Smyrnam3509 ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
tugce0640 ----->' tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
Mucizemsn -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için
Dil-i bitab ------> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için
SıraDil-i bitab arkadaşımızda
Dil-i bitab ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
Kızlar kişi başı 52 adet yarın sabaha kadar bitirelim inşallah
Aminnnn Allah razı olsun
Allah razı olsun ❤Bende 52 tane okudum. Allah kabul etsin inşallah.
dileğini yaz cnm ekliyim yeni listeyebende katılmak istiyorum Allahın izni ile
cnm sırayla hergün 1 kişiye 313 adet okuyoruz paylaştırıyoruz okuyan bildirim yapıyor birazdan yeni listeyi ve kaç adet okunması gerektiğini paylaşıcamaslında baba adıyla beraber ismimizi yazsak daha iyi olmaz mı ? beni öyle kaydedin size zahmet. hacı kızı şirin hayriye. dileğim yuvamda huzur ve hayırlıysa tabiki kız evlat sahibi olmak. ve kurallar nedir bilgilendirirseniz sevinirim