• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

@Hanimefendimelek -----> İslerimizin bereketli olmasi ve hayırlısı ile gonlumdeki gibi bir ev alıp eşimle çocuklarımla sağlıklı huzurlu hayırlı bir hayat sürmek

@Meyra_naz ----->"mazeretli"Hayırlısı ile hamile kalıp hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

KİŞİ BAŞI 24 TOPLAM 48 ADET OKUYORUZ
Okudum Allah dualarımizi kabul eylesin

Ay cnm ya çok sevindim inan ki Rabbim devamını getirsin sağlıkla kucağına al inşallah şimdi aklımdan geçmiştin sormaya da korktum inan
Sağol canım Allah razı olsun inşallah sağlıkla ilerler bu sefer sağlıkla kucaklamak nasip olur. İsteyen dileyen tüm kardeşlerime de nasip etsin Allah
Hayırlı olsun canım çok sevindim :)
Sağol canım çok teşekkürler Allah razı olsun :KK200:

@Hanimefendimelek -----> İslerimizin bereketli olmasi ve hayırlısı ile gonlumdeki gibi bir ev alıp eşimle çocuklarımla sağlıklı huzurlu hayırlı bir hayat sürmek

@Meyra_naz ----->"mazeretli"Hayırlısı ile hamile kalıp hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

Okudum.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

Okudum rabbim kabul etsin gönlünüzün muradını versin inşallah

Canım hayırlı akşamlar kalan kişiye göre bana okuyacağım sayıyı söylersen toplu okumak istiyorum.yeniden basa döndüğü zaman listeden çıkıcam çünkü. Kuran öğreniyorum başka bir-çok okuma daha var zorlanmaya başladım
Cnm hergün aynı sayı olmayabiliyor çünkü mazeretliler oluyor tekrar dönüyorlar sayı değişiyor o yuzden ama istersen 25 adet oku herkes için yada 20 adet ona göre ben düşerim sayıdan kişiye bölerek

Cnm hergün aynı sayı olmayabiliyor çünkü mazeretliler oluyor tekrar dönüyorlar sayı değişiyor o yuzden ama istersen 25 adet oku herkes için yada 20 adet ona göre ben düşerim sayıdan kişiye bölerek
Peki tatlım kaç kişi kaldı şu an bugunkini okumuştum zaten

Okudum. Allah kabul eder inşaallah.

Back
X