• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Edanur86 Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. ( 52 ADET )

C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak MAZERETLİ✔

kardelen_08 kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 52 ADET )

birumut58 birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak ( 52 ADET )

@saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 52 ADET )

Snigurucka Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak ( 53 ADET )

M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 52 ADET )

DUA SIRASI :
Edanur86 Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder.

Edanur86 Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. ( 52 ADET )

kardelen_08 kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 52 ADET )

birumut58 birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak ( 52 ADET )

@saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 52 ADET )

Snigurucka Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak ( 53 ADET )

M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 52 ADET )

DUA SIRASI :
Edanur86 Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder.
Okudum, Allah kabul etsin. Ayrıca mazeretlendim canım bitince haber veririm.

Edanur86 Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. ( 62 ADET )

kardelen_08 kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak MAZERETLİ✔

birumut58 birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak ( 62 ADET )

@saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 63 ADET )

Snigurucka Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak ( 63 ADET )

M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 63 ADET )

DUA SIRASI :
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

C cansu_tr senin için okudum rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Back
X