- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.133
- 133
Yarın için beni de ekleyebilir misiniz okumaya?
K
Khvekokusu20
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum canım rabbim sağlıklı sıhhatli imanlı evlatlar nasip etsin inşallahtugce0640 (Tugce - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (29 adet)
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (29 adet )
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (29 )
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (29 adet)
derin sularda (hayırlı bir iş) (mazeretli )
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (29 adet)
A Aslblr (hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (28 adet )
M mec zup (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak) (mazeretli )
sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (28 adet)
iki prensesin annesi (Yadigar - tez zamanda hayırlı saglıklı imanlı evlat sahibi olmak) (28 adet)
Safir Taht (Borclarını ödeyebilmek ve kardeslerinin hayırlı evlilik yapmaları) (28 adet )
Sezinto (Kredi borçlarını kolaylıkla ödeyebilmek) (28 adet)
M Minikbirmucizemeselesi (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak) (28 adet)
cekirdekcik (Merve - hayırlı bir iş sahibi olmak ve şuan sevdiği insanla evlenmek) (mazeretli )
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya
Dua sırası A Aslblr arkadasımızda Duası hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak ♥
En gec carsamba gunune bitiriyoruz kızlar carsamba gunune kadar bildirim yapmayanı listeden cıkarıyorum bilginiz olsun, okuyamadıysanız söyleyin yardımlasırız
Herkes okuduysa diğer kişiye geçsek. Bayram gelmeden bitirsek.herkese okunmuş olsa kızlartugce0640 (Tugce - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (29 adet)
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (29 adet )
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (29 )
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (29 adet)
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (29 adet)
A Aslblr (hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (28 adet )
sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (28 adet)
iki prensesin annesi (Yadigar - tez zamanda hayırlı saglıklı imanlı evlat sahibi olmak) (28 adet)
Safir Taht (Borclarını ödeyebilmek ve kardeslerinin hayırlı evlilik yapmaları) (28 adet )
Sezinto (Kredi borçlarını kolaylıkla ödeyebilmek) (28 adet)
M Minikbirmucizemeselesi (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak) (28 adet)
cekirdekcik (Merve - hayırlı bir iş sahibi olmak ve şuan sevdiği insanla evlenmek) (mazeretli )
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya
Dua sırası A Aslblr arkadasımızda Duası hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak ♥
En gec carsamba gunune bitiriyoruz kızlar carsamba gunune kadar bildirim yapmayanı listeden cıkarıyorum bilginiz olsun, okuyamadıysanız söyleyin yardımlasırız
Okudum canim
M mec zup için okudumtugce0640 (Tugce - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (25 adet)
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (24 adet )
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (24 )
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (24 adet)
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (24 adet)
A Aslblr (hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (24 adet )
M mec zup (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak) (24 adet )
sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (24 adet)
iki prensesin annesi (Yadigar - tez zamanda hayırlı saglıklı imanlı evlat sahibi olmak) (24 adet)
Safir Taht (Borclarını ödeyebilmek ve kardeslerinin hayırlı evlilik yapmaları) (24 adet )
Sezinto (Kredi borçlarını kolaylıkla ödeyebilmek) (24 adet)
M Minikbirmucizemeselesi (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak) (24 adet)
cekirdekcik (Merve - hayırlı bir iş sahibi olmak ve şuan sevdiği insanla evlenmek) ( 24 adet )
Dua sırası M mec zup arkadasımızda Duası hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak ♥
En gec persembe gunune bitiriyoruz kızlar persembe gunune kadar bildirim yapmayanı listeden cıkarıyorum bilginiz olsun, okuyamadıysanız söyleyin yardımlasırız
Ravzam a okudum rabbim hayırlı sağlıklı imanlı kuranlı evlatlar nasip etsin inşallahtugce0640 (Tugce - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (25 adet)
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (24 adet )
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (24 )
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (24 adet)
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (24 adet)
A Aslblr (hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (24 adet )
M mec zup (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak) (24 adet )
sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (24 adet)
iki prensesin annesi (Yadigar - tez zamanda hayırlı saglıklı imanlı evlat sahibi olmak) (24 adet)
Safir Taht (Borclarını ödeyebilmek ve kardeslerinin hayırlı evlilik yapmaları) (24 adet )
Sezinto (Kredi borçlarını kolaylıkla ödeyebilmek) (24 adet)
M Minikbirmucizemeselesi (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak) (24 adet)
cekirdekcik (Merve - hayırlı bir iş sahibi olmak ve şuan sevdiği insanla evlenmek) ( 24 adet )
Dua sırası M mec zup arkadasımızda Duası hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak ♥
En gec persembe gunune bitiriyoruz kızlar persembe gunune kadar bildirim yapmayanı listeden cıkarıyorum bilginiz olsun, okuyamadıysanız söyleyin yardımlasırız
Yok Cansu'ya okurum da senin 313yarım kalmış gibi oldukbakmya yeni listeyi görünce dua ettim önceden Okuyorum ben ayetel kürsi yi isim görüncede duasını ediyorum
İsim olarak ilk benim okuduğum kişi paylaşıldı duası işti sonra aynı kişiye duası hayırlı evlat diye paylaşıldı arkasından o kişi yerine Cansu nun duası diye tekrar paylaşıldı o arkadaş iş bulmuş.ben ilk isim ve dua yazıldığın dua etmiştim arkasından o kişi için farklı paylaşımlar yapıldı.bence canım olayı tam oku tuhafına gitmez.ben hangi isim hangi dua olduğu paylaşıldıktan sonra dua ediyorum. İstersen iyi oku öyle yorum yapCanım beni yanlış anlama da acaba isim olarak belirtildiğinde mi okumalarını yapsan. Allah kabul etsin tabi de ben mesela hangi isim için okunacaksa abdestimi alıp o kişinin ismini niyetini düşünerek okuyorum Ayetel kürsi yi. Duamıda peşine hemen yapıyorum. Bence böylesi daha etkili ve daha hayırlı olur. Yine tabi Allah bilir de bu yazdığını okuyunca biraz tuhaf bulmuştum
İlk bu mesaj paylaşıldı bende doğal olarak bu kişiye dua ettimtugce0640 (Tugce - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (34 adet)
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (34 adet )
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (mazeretli)
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (35 adet)
derin sularda (hayırlı bir iş) (35 adet)
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (35 adet)
A Aslblr (hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (mazeretli )
sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (35 adet)
iki prensesin annesi (Yadigar - tez zamanda hayırlı saglıklı imanlı evlat sahibi olmak) (35 adet)
Safir Taht (Borclarını ödeyebilmek ve kardeslerinin hayırlı evlilik yapmaları) (mazeretli)
Sezinto (Kredi borçlarını kolaylıkla ödeyebilmek) (35 adet)
M Minikbirmucizemeselesi (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak) (35 adet)
Dua sırasıderin sularda arkadasımızda Duası hayırlı bir iş sahibi olmak
En gec salı gunune bitiriyoruz kızlar salı gunune kadar bildirim yapmayanı listeden cıkarıyorum bilginiz olsun, okuyamadıysanız söyleyin yardımlasırız
İkinci olarak aynı kişinin duası evlat sahi olarak sonradan değiştitugce0640 (Tugce - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (34 adet)
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (mazeretli)
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (35 adet)
iki prensesin annesi (Yadigar - tez zamanda hayırlı saglıklı imanlı evlat sahibi olmak) (35 adet)
Safir Taht (Borclarını ödeyebilmek ve kardeslerinin hayırlı evlilik yapmaları) (mazeretli)
M Minikbirmucizemeselesi (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak) (35 adet)
Dua sırasıderin sularda arkadasımızda Duası hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak ♥
En gec salı gunune bitiriyoruz kızlar salı gunune kadar bildirim yapmayanı listeden cıkarıyorum bilginiz olsun, okuyamadıysanız söyleyin yardımlasırız
3.olarak da o arkadaşımızın iş bulduğu cansuya geçildiği bildirildi.tugce0640 (Tugce - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (34 adet)
Dua sırası C cansu_tr arkadasımızda Duası hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak ♥
Yani benlik bi durum yok ben sıra kimde duası neyse burda paylaşılınca duamı ediyorum.keşke birilerinin açığını aramak yerine okumalarımızı zamanında yapıp insanlara dualarımızı edip geçsek.derin sularda arkadaşımızla zaten biz aramızda anlaşıp konuyu kapattık.genede sağol canım tavsiyen içinCanım beni yanlış anlama da acaba isim olarak belirtildiğinde mi okumalarını yapsan. Allah kabul etsin tabi de ben mesela hangi isim için okunacaksa abdestimi alıp o kişinin ismini niyetini düşünerek okuyorum Ayetel kürsi yi. Duamıda peşine hemen yapıyorum. Bence böylesi daha etkili ve daha hayırlı olur. Yine tabi Allah bilir de bu yazdığını okuyunca biraz tuhaf bulmuştum