Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğdu canım 4.ay içindeyiz. Geçen yıl kadir gecesinde okumuştum 2 gün sonra test yaptım hamile olduğumu öğrenmiştim. Hemen yazıyorum daha açıklayıcıMaşallah. Allah bağışlasın canım inşalah kucağına almayı da nasip eder RabbımAllah isteyen herkese ve bana da nasip etsin inşalah hayırlısıyla en kısa zaman da
Canım gözün aydın evladını da Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah çok teşekkür ederiz bunu paylaştığın için ben bu günden itibaren deneyecem inşallah Rabbim sesimizi duysun bunu vesile kılsın bize de hayırlı evlat versinArkadaşlar hakkınız helal edin konu dışı bi konuda bahsedicem ama listedeki niyet ve dualarınıza bakıyorum çoğunluğu evlat sahibi olma yönünde. Öncelikle Rabbim her birinize hayırlı sağlıklı ve dindar nesli sürdürecek evlatlar nasip etsin.
Ben de geçen yıl bu zamanlar çocuk sahibi olmak için çok dua ediyodum. Bilinçli başlamamıştım ama her sabah uyandığımda elimi karnımın üzerine koyup ayetel kürsi okuyodum. Kadir gecesinde 2 rekat hacet namazı kılıp Cübbeli ahmet hocanın 111 adet okunduğunda 24 saat içinde kabul olur dediği duayı okudum. Allah içimi biliyo çok büyük bi istek içinde okudum ama olmayacak diye de hep bi şüphedeydim. Ramazan ayının son günü yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim. Şuan 4 aylık bi bebeğim var. Şükür rabbime hala zaman zaman düşününce bol şükrediyorum ve bazen inanamıyorum doktorlar polikistik overimden dolayı çocuk sahibi olman zor demişti. Ramazan ayındayız aklınızda olsun Rabbim vesile kılar niyetinizi yaşamayı inşallah. müminin mümine ettiği dua elbetteki çok daha hayırlı burdaki duaları da aksatmayalım .
Allah razı olsun canım inşalah bizimde duamız kabul olur da o mutluluğu bizde hayırlısıyla yaşarızİnternete ‘’ 111 Kere Okunduğunda 24 Saat İçinde Kabulü Gerçekleşecek İsmi Azam’’ yazdığınızda video şeklinde çıkıyo. Ben videoyu izlemiştim öyle yaptım.
3 Estağfirullah
3 Elhamdulillah
3 Salavat
7 Sübhane rabbiyel aliyyil alel vehhab
Bu ism-i şerifi herhangi bir niyet veya isteğiniz için 111 kere okursanız kabul olur biiznillah. Her olunduğunda niyetiniz tekrarlanacak.
Bismillahirrahmanirrahim.
Allâhu hu Melikun Semîun qâdirun Kerîm Halîmun Latîfun Alîmun Muînun Sâdiq.
Ya Rabbim ne olur beni içinde bulundum borç sıkıntısından tez vakitte kurtar.
Ardından tekrar;
Bu şekilde dua niyet peş peşe okunarak 111 defa okunur. En son;
3 Elhamdulillah
3 Salavat
1 Fatiha
Amin
(2 salavat arasında edilen dualar kabul olurmuş. Ben bunu öğrendiğimden beri sürekli bu şekilde dua ediyorum)
Geçen yıl niyetim ‘sağlıklı hayırlı dindar evlat nasip et Rabbim’ diye dua etmiştim şimdi de borçlarım için yapıcam. Kadir gecesini son 10 günde arayın deniyor mümkün olduğunda her gece okumaya çalış canım Rabbim için zor değil kabul eder inşallah tez zamanda.
Canım bişey soracam 3 kere elhamdulillah demişsin ya 3 defa elhamdulillah mi diyeceğiz yani ardından 3 salata getirip 1 fatiha mi okuyacağızİnternete ‘’ 111 Kere Okunduğunda 24 Saat İçinde Kabulü Gerçekleşecek İsmi Azam’’ yazdığınızda video şeklinde çıkıyo. Ben videoyu izlemiştim öyle yaptım.
3 Estağfirullah
3 Elhamdulillah
3 Salavat
7 Sübhane rabbiyel aliyyil alel vehhab
Bu ism-i şerifi herhangi bir niyet veya isteğiniz için 111 kere okursanız kabul olur biiznillah. Her olunduğunda niyetiniz tekrarlanacak.
Ardından tekrar;
Bu şekilde dua niyet peş peşe okunarak 111 defa okunur. En son;
3 Elhamdulillah
3 Salavat
1 Fatiha
Amin
(2 salavat arasında edilen dualar kabul olurmuş. Ben bunu öğrendiğimden beri sürekli bu şekilde dua ediyorum)
Geçen yıl niyetim ‘sağlıklı hayırlı dindar evlat nasip et Rabbim’ diye dua etmiştim şimdi de borçlarım için yapıcam. Kadir gecesini son 10 günde arayın deniyor mümkün olduğunda her gece okumaya çalış canım Rabbim için zor değil kabul eder inşallah tez zamanda.
BEn de okudum Allah kabul etsin.tugce0640 (Tugce - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (23 adet)
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (23 adet )♥
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (23 )
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (23 adet)♥
derin sularda (hayırlı bir iş) (23 adet )
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (22 adet)♥
A Aslblr (hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (22 adet )
@Ravzamm (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak) (22 adet )
sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (22 adet)♥
iki prensesin annesi (Yadigar - tez zamanda hayırlı saglıklı imanlı evlat sahibi olmak) (22 adet)♥
@Luceyn (Borclarını ödeyebilmek ve kardeslerinin hayırlı evlilik yapmaları) (22 adet )♥
Sezinto (Kredi borçlarını kolaylıkla ödeyebilmek) (22 adet)♥
@Gulll098 (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak) (22 adet)♥
cekirdekcik (Merve - hayırlı bir iş sahibi olmak ve şuan sevdiği insanla evlenmek) ( 22 adet )
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya
Dua sırasısera44 (Sevda) arkadasımızda Duası hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak ♥
En gec cuma gunune bitiriyoruz kızlar cuma gunune kadar bildirim yapmayanı listeden cıkarıyorum bilginiz olsun, okuyamadıysanız söyleyin yardımlasırız
Alırım canımKızlar liste döndüğünde beni de alır mısınız?![]()
canım okudum sımdı allah kabul ersun kusura bakmayın bıldırım gelmemıs bende gözden kacırdım heralde
Evet canımElhamdülillah Elhamdulillah Elhamdulillah 3 salavat ve 1 Fatiha ile amin diyoruz. Bu benim sürekli yaptığım duanın başında ve sonunda okuduğum şeyler.Canım bişey soracam 3 kere elhamdulillah demişsin ya 3 defa elhamdulillah mi diyeceğiz yani ardından 3 salata getirip 1 fatiha mi okuyacağız
Tamam canımcanım okudum sımdı allah kabul ersun kusura bakmayın bıldırım gelmemıs bende gözden kacırdım heralde
Bende okudum canım
Anladım canım teşekkür ederim Rabbim bize de nasip eder inşallah hayırlısıyla yavrunu da Allah sana bağışlasınEvet canımElhamdülillah Elhamdulillah Elhamdulillah 3 salavat ve 1 Fatiha ile amin diyoruz. Bu benim sürekli yaptığım duanın başında ve sonunda okuduğum şeyler.