- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben okudum Merve arkadaşımız için.cekirdekcik senden bildirim bekliyorum normalde seni cıkarmam lazım listeden ama mübarek gün sıra da sende diye cıkarmadım ama sen siteye girip bildirim yapmıyorsun haksızlık oluyor böyle
Evet bayramdan sonraya başlayalım inşallah benim de mazeretim biter o zamana kadarİnşallah herşey yolundadır tabi de gerçekten böyle ihmaller haksızlık doğuruyo. Ozaman yeni listeye bayramdan sonra başlıcaz. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Rabbim hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin inşAllah güzel kardeşim. Hayırla sağlıkla büyütmek nasip etsin bebeğini inşAllah :) Ben dua zincirine yeni katılacağım beni tanımıyor olabilirsiniz Hayırlı sağlıklı saliha bir kız evladım olsun istiyorum inşAllah duanıza benide katarsanız çok sevinirim . Allah razı olsun şimdiden![]()
Amin Allah razi olsun canim tabiki ederim inşAllah ❤Sağlıkla kucağına alıp sağlıklı şekilde büyüt inşallah canım. Duanda bana da yer verirsen sevinirim.Rabbimyardımcın olsun inşallah
Amin amin canim Rabbim dileyen herkese hayirlisindan sagliklisindan evlat nasip etsin daha fazla aratmasin sizlere de ederim canim ❤Canım rabbim sağlıcakla yavrunu kucağına almayı nasip etsin.benide unutma dualarında rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli ahlaklı evlatlar bizede nasip etsin amin
Ederim canim insAllah isteyen herkese bugece, doguma giderken ismen kalben dua edeceğim Gecemiz mübarek olsun ❤Canım yarın Kadir Gecesi,benim için de dua eder misin lütfenn:))))
Çok sağ ol canım:)))Ederim canim insAllah isteyen herkese bugece, doguma giderken ismen kalben dua edeceğim Gecemiz mübarek olsun ❤