şeytan diyo ki bırak okulu dilencilik yap
dedenin milyonları çıktı
amcanın 13 bin lirası varmış
ay sonu geldi benim cebimdeki para 70 lira
senin yine 70 tl varmış....bende o da yok....öğle kız okula 10D OTOBÜSÜ gelmiş 3 tl istedi...ingilizce kursu için biriktirdiğimiz paradan verdim.....(tabi o an bulamadım, bu kadar bitik değilim normaldeşeytan diyo ki bırak okulu dilencilik yap
dedenin milyonları çıktı
amcanın 13 bin lirası varmış
ay sonu geldi benim cebimdeki para 70 lira
valla boşuna dirsek çürütüyoruz sanki iş sahibi olunca bile bu kadar parayı biriktirmek baya zaman alırhaberi okuyunca ben de oyle dusundumokul acildi kitapti suydu buydu derken elimde kalan para 100 tl. dilencilik iyiymis valla
tövbe tövbe bende bizim ufaklığı alırım yeni doğdu öyle yarışırızsenin yine 70 tl varmış....bende o da yok....öğle kız okula 10D OTOBÜSÜ gelmiş 3 tl istedi...ingilizce kursu için biriktirdiğimiz paradan verdim.....(tabi o an bulamadım, bu kadar bitik değilim normalde)
ama bi sen çık bi ben kim fazla toplayacak....
benim şansım daha açık .... kızın üstünü yırtıp oğlanı da kolumun altına sıkıştırdın mı tamamdır.....
bi ev parası toplarım alimallah
owwww ona daha çok acırlartövbe tövbe bende bizim ufaklığı alırım yeni doğdu öyle yarışırız
bence part time olarak düşünelim bu işi
valla boşuna dirsek çürütüyoruz sanki iş sahibi olunca bile bu kadar parayı biriktirmek baya zaman alır
sadece cumaları cami çıkışına gitsek yine yeter bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?