dilenciye para verdim musallat oldu napabilirim

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
o gün yağmur yağdı kadında o soğukta mendil satıyor diye belki ekmek parasına ihtiyac duyar diye merhamet ettim verdim durağa gittim torunu geldi yanıma ebeme ne kadar para verdin 3-5 diye sordu daha 10 yaşında falan bende ben sana söylemem git ona sor dedim oda sende para var cebine koyarken gördüm bana da versene dedi şok oldum ben de git ondan iste dedim
Aradan 1 hafta geçti dükkanımıza gittim dükkandan çıktım bi baktım kız yanımda belirdi ruhum bile duymadı hala aynı soru ebeme ne kadar verdin bana da versene diye bende senin bu yaptığın çok ayıp git ebenin yanına diye kızdım orda dedi gitti cingen çocuğu moralim bozuldu
korkuyorum bizim dükkanımız var bana musallat olur oraya musallat olur diye ne zaman çarşıya gitsem beni takip ediyorlar herhalde yanımda bitiyor ne yapmayalıyım bilmiyorum bunlar para gördümü insanı candan bile edebiliyorlar her türlü zarar verirler biz zaten zengin değiliz evimiz falan iyi şükür ama gelirimiz fazla değil kardeşim var küçük daha okulda birşeyler yapabilirler diyede korkuyorum çarpıyorlar insanı farkında olmadan napcam ben

Bi daha rahatsız ederse polise şikayet ediceginizi söyleyin ztn hiç bişe yapamaz onlar anca koparmak için yapışır böyleleri

Sadaka ayrı bi mevzu herkesi bir tutmamak lazım gelir
haklısınız merhametten maraz doğdu ama burdaki cingenler tehlikeliler malesef

Zengin de olsan sokak dilencilerine para verme nette bişey izlemiştim şok oldum adam resmen çok kazançlı diyo:(
Neyse olan olmuş bi dahakine polis çağır hatta dükkanımız var demiştin o muhitte mutlaka sivil polis vardır karakoldan araştır onla anlaş sen onu oyalana kadar eşin telefon etsin bu işi halledin.
Umarım muhaffak olursunuz;)

Zengin de olsan sokak dilencilerine para verme nette bişey izlemiştim şok oldum adam resmen çok kazançlı diyo:KK43:
Neyse olan olmuş bi dahakine polis çağır hatta dükkanımız var demiştin o muhitte mutlaka sivil polis vardır karakoldan araştır onla anlaş sen onu oyalana kadar eşin telefon etsin bu işi halledin.
Umarım muhaffak olursunuz:KK66:
saolun ben evli değilim ama denerim

Arkadaslar dilencilere asla ama asla para vermeyin. Inanin para verdiginiz insanlar sizden cok kazaniyor. Onlara verdiginiz her kurus beles hayata alismalarina daha da sebep oluyor. Ben kac kere kapiya gelenlere para yerine yag seker vereyim dedim, apartmanda merdiven silecek birini bulamiyoruz sen sil parasini verelim dedim. Kimse de kabul etmedi, illa para. Ben de zamaninda veriyordum ama bir kisim dilencilerin pkk icin para topladigini ogrenince tamamen kestim. Hayir yapacagim sadaka verecegim diyorsaniz ogrencilere falan verin. Bu yuzsuzlere alinterinizden bir kurus dahi vermeyin.

O kadar sinir oluyorum ki dilencilere acımıyorum bile. Kolay yoldan para kazanma derdindeler. Eli ayağı tutuyor hepsinin, çocuklarını alet ediyorlar bide nasıl ana babalarsa. Allahın adını anarak para toplamaya çalışıyorlar. Çete bunlar kocaları yolluyor karılarını dilencilik yapsın diye. Geçenlerde gördüm dilenci kadın çocuğuyla beraber , adam yaklaştı yanlarına burda durmayın ileri gidin diye akıl verdi. Bide trafikte yolun kenarında duruyolar biri çarpsa cezalı olacak.

Arkadaslar dilencilere asla ama asla para vermeyin. Inanin para verdiginiz insanlar sizden cok kazaniyor. Onlara verdiginiz her kurus beles hayata alismalarina daha da sebep oluyor. Ben kac kere kapiya gelenlere para yerine yag seker vereyim dedim, apartmanda merdiven silecek birini bulamiyoruz sen sil parasini verelim dedim. Kimse de kabul etmedi, illa para. Ben de zamaninda veriyordum ama bir kisim dilencilerin pkk icin para topladigini ogrenince tamamen kestim. Hayir yapacagim sadaka verecegim diyorsaniz ogrencilere falan verin. Bu yuzsuzlere alinterinizden bir kurus dahi vermeyin.
haklısınız aklım başıma geç geldi bu kadar yüzsüz ve ahlaksızlar birde

O kadar sinir oluyorum ki dilencilere acımıyorum bile. Kolay yoldan para kazanma derdindeler. Eli ayağı tutuyor hepsinin, çocuklarını alet ediyorlar bide nasıl ana babalarsa. Allahın adını anarak para toplamaya çalışıyorlar. Çete bunlar kocaları yolluyor karılarını dilencilik yapsın diye. Geçenlerde gördüm dilenci kadın çocuğuyla beraber , adam yaklaştı yanlarına burda durmayın ileri gidin diye akıl verdi. Bide trafikte yolun kenarında duruyolar biri çarpsa cezalı olacak.
haklısınız böylelerini öldürsen insan yerine koyup birde ceza verecekler

Back
X