- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Olmus bile.musallat benim tersim.pistir ebenide al git dehadiya ne yapabilirim bir daha kız gelirse yanıma bide burası biraz tehlikeli musallat olur diyede korktum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmus bile.musallat benim tersim.pistir ebenide al git dehadiya ne yapabilirim bir daha kız gelirse yanıma bide burası biraz tehlikeli musallat olur diyede korktum
küçük bir çocuk malesef korkmaktan değil ancak çocuk daha obundan 2 sene önce bana musallat olan bir kız üstüme yürüyünce boğazını sıkmıştım bensonra beni görünce kaçmaya başladı. korkmayın.
dedim dinlemiyor 3 oldu buOlmus bile.musallat benim tersim.pistir ebenide al git de![]()
Isin espirisi bi yanada cidden bunlar tehlikeli olabiliyorlar.zorla parani almaya calisir itekler filan alkah korusun.tekrar gelirse eline tel al hemen polisi ariuorum de belki korkar esin varsa o kizsin.nefret esiyorum her kose basi dilencidedim dinlemiyor 3 oldu bu
Bir komşumun eşi sivil polis ve görevi bir bölgedeki dilencilerle ilgileniyorlar, işte bu yasak olduğu için karakola götürüyorlar işlem başlatıyorşar felan. Komşuma sordum peki ihtiyaçları olduğu için mi dilencilik yapıyorlar yoksa kolay geldiği için mi diye bana tereddütsüz şekilde "hiçbiri kendilerini gösterdikleri gibi değiller, sen yardım olsun diye ayakkabı versen gider onu çöpe atıyorlarmış fakir görünümleri bozulmasın diye" dedi. Siz yumuşak kalbinizle iyilik yapmak istemişsiniz ama başınıza bunlar gelmiş inşallah bu durumu çözersiniz, yardım yapmak istediğinizde de bunun için bulunan kuruluşlar aracılığıyla yardımda bulunmak daha doğru olur diye düşünüyorumben bilmiyordum zaten kadında uyanık mendil satar gibi dileniyor bende bu yüzden üzülmüştüm
o gün yağmur yağdı kadında o soğukta mendil satıyor diye belki ekmek parasına ihtiyac duyar diye merhamet ettim verdim durağa gittim torunu geldi yanıma ebeme ne kadar para verdin 3-5 diye sordu daha 10 yaşında falan bende ben sana söylemem git ona sor dedim oda sende para var cebine koyarken gördüm bana da versene dedi şok oldum ben de git ondan iste dedim
Aradan 1 hafta geçti dükkanımıza gittim dükkandan çıktım bi baktım kız yanımda belirdi ruhum bile duymadı hala aynı soru ebeme ne kadar verdin bana da versene diye bende senin bu yaptığın çok ayıp git ebenin yanına diye kızdım orda dedi gitti cingen çocuğu moralim bozuldu
korkuyorum bizim dükkanımız var bana musallat olur oraya musallat olur diye ne zaman çarşıya gitsem beni takip ediyorlar herhalde yanımda bitiyor ne yapmayalıyım bilmiyorum bunlar para gördümü insanı candan bile edebiliyorlar her türlü zarar verirler biz zaten zengin değiliz evimiz falan iyi şükür ama gelirimiz fazla değil kardeşim var küçük daha okulda birşeyler yapabilirler diyede korkuyorum çarpıyorlar insanı farkında olmadan napcam ben
dilenciler fakir ve aç değildirler sadece gözleri açtır bu sebep den dilenirler...onlarda olan para,ganimet sende var mı acaba...karnı aç doyar lakin gözü aç doymaz...bir daha hiç bire dilenciye para pul vermeo gün yağmur yağdı kadında o soğukta mendil satıyor diye belki ekmek parasına ihtiyac duyar diye merhamet ettim verdim durağa gittim torunu geldi yanıma ebeme ne kadar para verdin 3-5 diye sordu daha 10 yaşında falan bende ben sana söylemem git ona sor dedim oda sende para var cebine koyarken gördüm bana da versene dedi şok oldum ben de git ondan iste dedim
Aradan 1 hafta geçti dükkanımıza gittim dükkandan çıktım bi baktım kız yanımda belirdi ruhum bile duymadı hala aynı soru ebeme ne kadar verdin bana da versene diye bende senin bu yaptığın çok ayıp git ebenin yanına diye kızdım orda dedi gitti cingen çocuğu moralim bozuldu
korkuyorum bizim dükkanımız var bana musallat olur oraya musallat olur diye ne zaman çarşıya gitsem beni takip ediyorlar herhalde yanımda bitiyor ne yapmayalıyım bilmiyorum bunlar para gördümü insanı candan bile edebiliyorlar her türlü zarar verirler biz zaten zengin değiliz evimiz falan iyi şükür ama gelirimiz fazla değil kardeşim var küçük daha okulda birşeyler yapabilirler diyede korkuyorum çarpıyorlar insanı farkında olmadan napcam ben
polis ve zabıtaya haber ver. tabii bunlar teşkilattır. 3-5 gun sonra aynı yerde biterler.o gün yağmur yağdı kadında o soğukta mendil satıyor diye belki ekmek parasına ihtiyac duyar diye merhamet ettim verdim durağa gittim torunu geldi yanıma ebeme ne kadar para verdin 3-5 diye sordu daha 10 yaşında falan bende ben sana söylemem git ona sor dedim oda sende para var cebine koyarken gördüm bana da versene dedi şok oldum ben de git ondan iste dedim
Annem de bir keresinde kapıya gelen kadınaArkadaslar dilencilere asla ama asla para vermeyin. Inanin para verdiginiz insanlar sizden cok kazaniyor. Onlara verdiginiz her kurus beles hayata alismalarina daha da sebep oluyor. Ben kac kere kapiya gelenlere para yerine yag seker vereyim dedim, apartmanda merdiven silecek birini bulamiyoruz sen sil parasini verelim dedim. Kimse de kabul etmedi, illa para. Ben de zamaninda veriyordum ama bir kisim dilencilerin pkk icin para topladigini ogrenince tamamen kestim. Hayir yapacagim sadaka verecegim diyorsaniz ogrencilere falan verin. Bu yuzsuzlere alinterinizden bir kurus dahi vermeyin.
Senin ebenin..... deyip gonderseydino gün yağmur yağdı kadında o soğukta mendil satıyor diye belki ekmek parasına ihtiyac duyar diye merhamet ettim verdim durağa gittim torunu geldi yanıma ebeme ne kadar para verdin 3-5 diye sordu daha 10 yaşında falan bende ben sana söylemem git ona sor dedim oda sende para var cebine koyarken gördüm bana da versene dedi şok oldum ben de git ondan iste dedim