insanın istedikten sonra yapamayacağı şey yok aslında..
ben gecen yaz istediğim kiloya ulaşmıştım diyetisyenim sayesinde ama sonradan mevcut kilom bile çok gelmeye başladı gözüme, biber hapına başladım hemen..2-3 kilo verdim çok yememe rağmen, hap bittiğinde şehir dışına göreve gitmiştim, tekrar alma ihtiyacı hissetmedim nası olsa ideal kilomdayım diye...1 haftalık görevden döndüğümde ise 5 kilo aldığımı gördüm, hap öncesi kilomunda üstüne çıkmıştım, ve ondan sonra durduramadım kilo alışımı sürekli kilo aldım.. boyum 1.74 ken tartıda 78 kiloyu gördüm en son, giydiğim hiç bişey olmamaya basladı..aralık ayında eşimle spor salonuna yazıldık haftada 3 gün yoğun program uygulamama ve az yememe rağmen ilk 2 ay gram kilo veremedim.. düşünün biber hapının bünyemi nasıl etkilediğini..şubat ayında spor programımı daha da arttırarak 73 kiloya düştüm ama hala idealin çok üstündeyim..9 kilo daha vermem lazım ama spor gibi bi yardımcım varken yaza kadar rahatlıkla verebileceğime inanıyorum..kısaca haplarla falan olacak iş değil bu, insanoğlu azimle herseyin üstünden gelir, yeterki biraz azim ve güç olsun..