Dilim mi sivri çok mu alıngan

Seslisesli

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
88
72
18
Kızlar az önce eşim gereksiz bi konuda ısrarcı davranınca ben önce güzellikle anlattım. İkna olmayınca takıntılı insanla uğraşmak zor dedim o da sen kendi takıntılarınla ilgilen dedi. Alındı gitti.
Daha öncede ondan maddi değeri biraz yüksek bişey fakat bozdururken para etmeyecek bit şey istedim. O da sana hem maddi değeri yüksek hem de bozdururken para edecek bir şey alalım dedi ben de ona heves ettiğim için alalım dedim. Sen almazsan ben alırım dedim( çalışıyorum)o da benden izinsiz alamazsın deyince tartışma büyüdü. Benim param lafı girdi araya evliliğimi yoruyorum galiba

Kesinlikle evliliğinizi yoruyorsunuz. Tartışmaya bile değmez o olsun bu olsun, ağzınızın tadı olsun kalanı halledilir.

Benim param senin paran muhabbetleri , izin alma mevzuları konuşulmaya başladıysa ,ilişkide aşılması gereken bazı problemler başgöstermiş demektir.karı koca bu cümleleri kavgada dahi söylememek üzere anlaşmalısınız yoksa bu mevzular uzar gider ,evlilik cehennem olur...

ama söylerken ki tavrınız da önemli.

sen almazsan ben alırım derken surat asıp, sana muhtaç değilim dercesine demek var,
bir de gülümseyerek, şaka yaparcasına, çokta germeden demek var.

duruma göre değişir.

sıvrı dillilik ıle terbıyesızlık arasındakı farkı cogu zaman karıstırır ınsanlar
sız kotu nıyetlı degılsınız yanlıs da konusmamıssınız terbıyesızlıgınızde yok

esınız alıngan yanı
ınsan esıyle de tartısamayacaksa bır laf soyleyemeyecekse ohoo
bu kadar nazlı olmamalı

Adam kötü bir şey dememiş aslında. Sizin söylediğiniz biraz kırıcı olmuş.

Benden izinsiz alamazsın lafı da şu şekilde söylenebilir; Ortak bütçe var sonuçta, yüksek fiyatlar için fikir sorulur, danışılır. Sen kimsin denmez.

En iyisi biraz sakinleşip konuşun. Heves ettiyseniz de istediğinizi alın. İçinizde kalmasın.

adam mantıklı konuşmuş.siz ama heves ettim ya diye güzel güzel söyleseydiniz bir şey olmazdı da sen almazsan ben alırım ,benim param var ,benim param ben alırım , diye sivrileşmişsiniz.evet evliliğinizi gereksiz saldırganlıklarla yoruyorsunuz.

Dilinizin sivri olduğunu düşünmüyorum.Kocanız zor bir insan bence.Ne demek benden izinsiz alamazsın

Back
X