Dilimi tutamama...

sstsessizol

Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
2.514
3.369
63
Kizlar hayirli ramazanlar herkese

Daha onceki konumda da bahsetmistim, bilenler bilir. Bilmeyenler icin de kisaca sunu soyleyeyim... Kisa surede samimi olabilme ve her seyi anlatma potansiyelimden sikayeticiyim.

Ve ben dun tek basima disarda otururken yine biriyle tanistim.
Hemen samimiyeti kurduk kizla. Ordan burdan muhabbetler... Akliniza ne gelirse hemen hemen her konudan muhabbetler yaptim yine.
Bide ayrilirken bir daha gorusemeyecek olmanin huznu kapladi.
Telefon numaralarimizi aldik!!

Neyse cenem de durmaz, aksam esime basladim anlatmaya. Biriyle tanistim soyle boyle falan bide ona kisaca ozet gectim.

Ama bana dedi ki "Cok gereksiz bir hareket yapmissin, hemen ne ara samimi oldun, telefon numarani vermek de ne!!"

Allahtan her anlattigim konudan bahsetmedim.

Tamam esim hakli.
Sacma bi hareket oldu aslinda, dogru da soyluyor.
O oyle deyince kendi kendime dedim derya naptin yine sen, kizin numarasini sil, aradiginda da ölü taklidi yap.

Ama ben neden kendime hakim olamiyorumm her bi seyimi anlatiyorum bide taaa telefon numarasini vermeye kadar gidiyor?

Oof kizlar bi el atin durumuma.
Kurtulamiyorum su dilimi tutamama, herkese guvenme ve sonrasinda pismanlik duyma illetinden.

Son düzenleme:
evet bazı insanlar senin gibi hemen samimiyet kurarlar bende karşılaşıyorum hemen telefon alirlar anlatirlar sorarlar :))) sosyal aglardan eklerler. Fazla sıcak kanlılıkmı desem ne desem yani sen bu durumdan rahatsiz isen yine caresi sende bunu ancak sen aşabilirsin.
Kendini engellemeye çalış. Baska çözüm gelmiyor aklıma

Resmen kendimi gördüm yazdıklarında :) aynı şekilde asla tutamam kendimi birine ısındıysam ne var ne yok anlatırım. Ama bu hiç iyi birşey değil anlattığım şeyler daha sonra karşıma sunulduğunda anladım çenemi tutmam gerektiğini. Kötü bi deneyim yaşamadan anlatman gerekenden fazlasını anlatmamayı öğrenmelisin :)

Aynıyız
Ve cogu zaman samımıyetımın ıyı nıyetımın suıstımal oldugunu gordum
Bize anormal ve deli gozuyle bakıyorlar..

Iyımı bu huyumuz kotu mu bılemıyorum

Bu sebeple cok cok cok samımı candan kardes gıbı olduklarımda var bu huyumu kullandıkları ıcın ne ölüsüne ne dirisine dediklerımde...

Allah karsımıza ıyı ınsanları cıkarsın ozellıkle bızım gıbı hemen herkese kucak acanlara...

Bide hemen kaynaşınca garıp sekılde mutlu oluruz... hıc sevılmemısız gıbı sevmek ve sevılmek ısterız kurmaya calısıgımız dostluklarda

Bence bızım bu ınsan ve yasam sevgımız bu dunyaya fazla :)

Bu kadar kisa surede samimi oluyorum evet ama inanilmaz sayida da kisiyi de attim hayatimdan. En yakin dostlarim dahi. Yeri gelir direk siler atarim.
Allahim bu nasil bi ruh haliii.
Anne ben manyak oldum diye bagirasim var

Bu kadar kisa surede samimi oluyorum evet ama inanilmaz sayida da kisiyi de attim hayatimdan. En yakin dostlarim dahi. Yeri gelir direk siler atarim.
Allahim bu nasil bi ruh haliii.
Anne ben manyak oldum diye bagirasim var
Karsındakıne asla zarar vermeyecek gercekten samımı bı ınsansın cunku
Bu sebeple hata yanlış kabul etmıyorsun

Kızıp kırılıyorsun bunu hakedecek ne yaptım dıye dusunuyorsun ve haksızlıga tahammulun olmadıgından dırek siliyorsun

Bızı kurtaran bu yonumuz
Yoksa çok sömürülürdük

Fazla samımı olabılırsın ama akıllı bırısın sonucta :)

Birde kımseye ıhtıyac duymuyoruz bızım arkadassız kalmamız mumkun degıl bugun hepsını sıl yarın yıne bulursun avm de pazarda hastanede :)

Çok tatlısınız :) keşke herkes iyi niyetli olsa da sizin bu tatlılığınız suistimale açık olmasa...

Birde kımseye ıhtıyac duymuyoruz bızım arkadassız kalmamız mumkun degıl bugun hepsını sıl yarın yıne bulursun avm de pazarda hastanede :)

Cok dogru tespit gercekten de oyle oluyor.

Diger mesajiniz icinde tamamen ayni hisler icindeyim.

Sizinle arkadas olabilir miyim diyesim gelmedi degil, bak yine iste ayni hisler

Allahtan sosyal ag kullanmiyorum bide o olsa vay halime

size henüz sağlam bir kazık atılmamış :) ondan sonra kendinize gelirsiniz :)

ay demeyin oyle insallah kotu bi deneyim yasamadan ogrenebilirim kizlar

Sacma bi hareket oldu aslinda, dogru da soyluyor.
O oyle deyince kendi kendime dedim derya naptin yine sen, kizin numarasini sil, aradiginda da ölü taklidi yap.

Kizin numarasini ne diye siliyorsun. Bir yanlisi mi oldu. Tamam bastan vermeseydin belki daha iyiydi ama zarari dokunmaz belki.

Ayrica telefon numarani vermekten bu kadar korkma. Cok istiyorsan emailini de verebilirsin.

size henüz sağlam bir kazık atılmamış :) ondan sonra kendinize gelirsiniz :)

Ben ondan ketumum demek :)

Bende de var benzer bir huy ve insanı zor duruma düşürür bunu yapmak istediğinizde anlatmak yani anlattığınız her şeyi ilerde kendinizin toplayacağını düşünün. Bence gerek yok ben mesela fazla anlatırdım konularımı hemencecik ama insanlar temkinli anlatmazlar doğrusu da bu.

Arkadasim.. Basina is gelir.. Insanlara bu kadar cabuk guvenme. Esim de senin gibi. Zor dizginliyorum..

Yalnız karşındaki de senden geri kalır degilmisss:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…