Dilimi tutamiyorummm:(

Ne değişik insanlar var yorumları okuyunca çok şaşırdım,ama kaynanada öyle demeseydi diye bik bik konuşanlarla boşuna tartışmışım bazı konularda onu farkettim yaşlı ya bu konuşur eleştirir önemli olan bizimde ona uygun cevap verebilmemiz,konu sahibi ben sizden çok korktum

Aynı şeyleri bizim annelerimize gelinlerimiz yapsaydı hoşumuza gider miydi mesela?
Biraz empati yapılabilseydi keşke.
Eminim ama'larla başlayan cümleler kurulur.

Dün arayip konusmusdum esimin annesi ile.Özür diledim,tatliya bagladik.

Burada kimsenin ne Dedigi beni ilgilendirmiyor.
Niyetimi en iyi bilen benim.

Kendimi tanidigim kadar ile kötü bir insan degilim.

Kendimi ezdirmem diyerek bakmadim olaya.
O an öyle gelişti.
Beni tanir, huyumu bilir esim ve anesi.
Adina patavatsizlik,saygisizlik,vicdansizlik,kötü niyetlilik... Ne derseniz deyin. Ben bu yasimdan sonra degisemem.

Agzımda,dilimdedir herşeyim.
Zaten ne cektiysemde bu dilimden cektim.

İşimden olmuşlugum bile var.

Daha baska bir yorum yapmayi düsünmüyorum
Benim icin bitmistir bu konu,ilk ve son konum olacak sanirim.
:)

Biraz ağır olmuş yaaa..kadın cok kötü seyler yasamis yazık keske baska türlü cevap verseydiniz olan olmuş size de yüklenmis gerci hem cocuklu bi çalisansiniz oda ayip etmis..

Aynı şeyleri bizim annelerimize gelinlerimiz yapsaydı hoşumuza gider miydi mesela?
Biraz empati yapılabilseydi keşke.
Eminim ama'larla başlayan cümleler kurulur.
Konuşulan konuyla verilen cevap çok apayrı şeyler,ben bi kadının bi kadına bu denli zarar verebileceğine inanmak istemiyorum

Konuşulan konuyla verilen cevap çok apayrı şeyler,ben bi kadının bi kadına bu denli zarar verebileceğine inanmak istemiyorum

Reel hayatta daha acımasızlarını gördüm.
Olabiliyor yani.
Ama ben korkarım her şeyi söyleyebilen insandan.

İşten yeni gelmişim,ev dagınık,cocukları okuldan alıpta geciyorum eve bu arada.
Biz eve girdik,10dk sonra hanfendi damladı,1 saat uzaklıkta kendisi.
Sasırdım yani beklemiyordum.
Her neyse ev dagınık,diyor ki biz kactane cocuga bakardik,her isimizi yapardık eksiksiz,kocamın herseyini hazır ederdim,coraplarını bile ütülerdim vsvs simdikiler hic birsey bilmiyor yapamıyor.(sizede laf etti kızlarr)
Bende temizimdir ama cok dagınıgımdır,ama pis degil dagınıklık yani,anladınızmı:KK70:
Ki iki kücük cocukla hemde calısarak herseyimi yeteri kadar yapıyorum.
Ben dilimi hic tutamam,aklıma ne gelirse o an söylerim.
Dedim ki,demekki bu kadar yaptıgın bosa gitmis,adam seni aldatmıs,bosamıs,gitmiş baska kadınla evlenip bide 5, yazıyla BEŞ.. cocuk yapmıs..
Oh, ben böyle iyiyim valla dedim.
Üzüldü, az oturdu gitti.Bende Üzüldüm sonra,tutamıyorum tutamıyorum:KK43::KK43:
ama haketmiş

Valla ne yalan söyliyim bende sinirlenince dilime hakim olamam ama bu biraz ağır olmuş!

İşten yeni gelmişim,ev dagınık,cocukları okuldan alıpta geciyorum eve bu arada.
Biz eve girdik,10dk sonra hanfendi damladı,1 saat uzaklıkta kendisi.
Sasırdım yani beklemiyordum.
Her neyse ev dagınık,diyor ki biz kactane cocuga bakardik,her isimizi yapardık eksiksiz,kocamın herseyini hazır ederdim,coraplarını bile ütülerdim vsvs simdikiler hic birsey bilmiyor yapamıyor.(sizede laf etti kızlarr)
Bende temizimdir ama cok dagınıgımdır,ama pis degil dagınıklık yani,anladınızmı:KK70:
Ki iki kücük cocukla hemde calısarak herseyimi yeteri kadar yapıyorum.
Ben dilimi hic tutamam,aklıma ne gelirse o an söylerim.
Dedim ki,demekki bu kadar yaptıgın bosa gitmis,adam seni aldatmıs,bosamıs,gitmiş baska kadınla evlenip bide 5, yazıyla BEŞ.. cocuk yapmıs..
Oh, ben böyle iyiyim valla dedim.
Üzüldü, az oturdu gitti.Bende Üzüldüm sonra,tutamıyorum tutamıyorum:KK43::KK43:
daha farklı dilde kırmadan gene diyeceğini de de bu agır olmuş.
tabiri caizse bel altı vurmuşsun.. ve gerçekten ayıp etmişsin. hani onun ki ayıpsa senin ki cift kat ayıp olmuş..gerçek bile olsa söylemen olmamış.

Back
X