- 3 Mayıs 2011
- 13.819
- 49.064
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet oysa annem cok naif ve iyi bi kv dedir
Ne değişik insanlar var yorumları okuyunca çok şaşırdım,ama kaynanada öyle demeseydi diye bik bik konuşanlarla boşuna tartışmışım bazı konularda onu farkettim yaşlı ya bu konuşur eleştirir önemli olan bizimde ona uygun cevap verebilmemiz,konu sahibi ben sizden çok korktum
Konuşulan konuyla verilen cevap çok apayrı şeyler,ben bi kadının bi kadına bu denli zarar verebileceğine inanmak istemiyorumAynı şeyleri bizim annelerimize gelinlerimiz yapsaydı hoşumuza gider miydi mesela?
Biraz empati yapılabilseydi keşke.
Eminim ama'larla başlayan cümleler kurulur.
Konuşulan konuyla verilen cevap çok apayrı şeyler,ben bi kadının bi kadına bu denli zarar verebileceğine inanmak istemiyorum
ama haketmişİşten yeni gelmişim,ev dagınık,cocukları okuldan alıpta geciyorum eve bu arada.
Biz eve girdik,10dk sonra hanfendi damladı,1 saat uzaklıkta kendisi.
Sasırdım yani beklemiyordum.
Her neyse ev dagınık,diyor ki biz kactane cocuga bakardik,her isimizi yapardık eksiksiz,kocamın herseyini hazır ederdim,coraplarını bile ütülerdim vsvs simdikiler hic birsey bilmiyor yapamıyor.(sizede laf etti kızlarr)
Bende temizimdir ama cok dagınıgımdır,ama pis degil dagınıklık yani,anladınızmı
Ki iki kücük cocukla hemde calısarak herseyimi yeteri kadar yapıyorum.
Ben dilimi hic tutamam,aklıma ne gelirse o an söylerim.
Dedim ki,demekki bu kadar yaptıgın bosa gitmis,adam seni aldatmıs,bosamıs,gitmiş baska kadınla evlenip bide 5, yazıyla BEŞ.. cocuk yapmıs..
Oh, ben böyle iyiyim valla dedim.
Üzüldü, az oturdu gitti.Bende Üzüldüm sonra,tutamıyorum tutamıyorum![]()
aynen canım katılıyorum sanaLaf sokulmasını istemiyorsan laf sokmayacaksın...
Evt konusduk barısdık,ama gelip gitmiyo, korkuyorum senın cenenden diyorKayınvalideniz affetti mi sizi?
daha farklı dilde kırmadan gene diyeceğini de de bu agır olmuş.İşten yeni gelmişim,ev dagınık,cocukları okuldan alıpta geciyorum eve bu arada.
Biz eve girdik,10dk sonra hanfendi damladı,1 saat uzaklıkta kendisi.
Sasırdım yani beklemiyordum.
Her neyse ev dagınık,diyor ki biz kactane cocuga bakardik,her isimizi yapardık eksiksiz,kocamın herseyini hazır ederdim,coraplarını bile ütülerdim vsvs simdikiler hic birsey bilmiyor yapamıyor.(sizede laf etti kızlarr)
Bende temizimdir ama cok dagınıgımdır,ama pis degil dagınıklık yani,anladınızmı
Ki iki kücük cocukla hemde calısarak herseyimi yeteri kadar yapıyorum.
Ben dilimi hic tutamam,aklıma ne gelirse o an söylerim.
Dedim ki,demekki bu kadar yaptıgın bosa gitmis,adam seni aldatmıs,bosamıs,gitmiş baska kadınla evlenip bide 5, yazıyla BEŞ.. cocuk yapmıs..
Oh, ben böyle iyiyim valla dedim.
Üzüldü, az oturdu gitti.Bende Üzüldüm sonra,tutamıyorum tutamıyorum![]()
eh iyi ben konuınun devamını okumamıştım. ilk yorumuu dikkate almaEvt konusduk barısdık,ama gelip gitmiyo, korkuyorum senın cenenden diyor![]()
Ama böylesi daha iyi değil mi? Zaten kızıyordunuz.Evt konusduk barısdık,ama gelip gitmiyo, korkuyorum senın cenenden diyor![]()
Bir zaman sonra gelir bosver dinlen sende firsattan istifade :) hazir mesafe koymak icin de firsat.Evt konusduk barısdık,ama gelip gitmiyo, korkuyorum senın cenenden diyor![]()
Daha ne istiyorsun ablacimEvt konusduk barısdık,ama gelip gitmiyo, korkuyorum senın cenenden diyor![]()