Dilimi tutamiyorummm:(

Ahahaha :D
Hiç bıdı bıdı demeyin kk hatunları. Kayınvalideye ezilen kadına, ezilmeyin diyoruz. Eh ezilmemiş işte :)
Susup kenarda köşede ağlamasındansa böylesi daha iyi.
Fakat kocasını katmadan evvel, sen çalışıyor muydun anne deseydi daha iyi olurdu sanki.

Kayın validen sana karşı ayıp etmiş,
birşey bilmediğini iddia ederek ama senin ki biraz bel altı olmuş.
Yani canını yakmak istemiş gibisin.
Cevap vermek ile bu söylediklerin aynı kapıya çıkmıyor.
Canını yakmak istemedim aslında..
Yani yaptıgına degdimi demek istedim
Ama öyle pat pat yüzüne yüzüne deyiverdim bunlarıda..:(

Kendi kayınvalideme çok dolu olduğumdan mıdır bilmiyorum ama sizi haklı buldum ben. Kayınvalideniz de sizi tanıyor. Altta kalmayacağınızı biliyor. Herkesin karakteri bellidir. Laf sokunca alacağı cevap da bellidir. Rahatsız olacaksa söylemeseydi bunları size .

Bazı yorumlara inanamıyorum.... arkadaşlar kendini ezdirmemek ayrı saygısızlık apayrı, ne olursa olsun büyüklere karşı saygıyı yitirmemek gerekli.... ilerde çoluk çocuğumuz büyüdüğünde bizler de onlardan bekleyecegiz aynı saygıyı unutmayın....

Kayinvalidene soylemen hoş olmamış biraz daha yumusatip biseyler soyleseydin keşke.
Çok sert olmuş.
Yalnız ben senin gibi lafi anında yapıştıran biri olmayı çok isterdim keşke degissem :KK37:

Bir de size nacizane tavsiyem, yaptığınız kabalığı burda pohpohlayip size gaz veren yorumları okumayin. Kv yi seversiniz sevmezsiniz ama sonuçta mağdur edilmiş bir kadın var karşınızda. Düşünün siz aldatilsaniz Eşiniz başka birinden 5 yaziyla beş çocuk yapsa ve birisi en ufak bir tartışmada alakasız bir şekilde bunu yüzünüze vursa ne hissedersiniz? Ben dediğiniz şeylerden pişman oldugunuzu hissettim bence açın özür dileyin gerçekten çok çok ayıp bu yaptığınız .

Ya arkadaşlar kadının söyledikleri bir kaynana klasiği artık. Benim kayınvalidem bile ki çok severim kendisini biz 9 aylık hamileyken çıkar can silerdik diye anlatıyordu ben hamileyken. Ben de e napayım benim canım kıymetli çıkamam cama falan diyip geçiyordum. İlla ki böyle mi karşılık vermek lazım?

Canını yakmak istemedim aslında..
Yani yaptıgına degdimi demek istedim
Ama öyle pat pat yüzüne yüzüne deyiverdim bunlarıda..:KK43:

Aldatılan bir kadına kim olursa olsun böyle cümlelerle gitmemeli.
Bu kayın valideniz olsa bile. Canınızı sıkan konu üzerinden cevap verseydiniz keşke.
ben başka bir konu dada yazmıştım. Bugun başımıza gelmeyen şey yarın bizim başımıza da gelebilir.
Erkeklerin aldatma sebebi kadınların birşey yapması yada yapmamasından mı kaynaklanıyor.
Neyse sen anladın benim ne demek istedigimi.

Hayatın bize ne göstereceği hiç belli olmuyor bugün yanımızda olan, canım cicimli davranan eşimiz bile yarın öbür gün karşımızda yer alıyor. O yüzden böyle kırıcı şeylere gerek yok hiç bence, gönlünü alın bir an evvel.

Şimdi kv diyecek bizim zamanımızda kvye laf söylemezdik,şimdiki gelinler çok kötü diye.Ama yine de o bir anne,Onun adına üzüldüm.Belki aldatılmış ,çocuklarını tek büyütmüş olmasa bu kadar ağır gelmezdi Ona da,şimdi çok zoruna gitmiştir.

bence ne olursa olsun insanların hassas noktalarına laf söylenmemeli insanların en zayıf noktasından vurmak sizin tehlikeli birisi olduğunuzu da gösterir
Valla ha hic kötü niyetli söylemedim.
Zaten me cektiysem su dilimden cektim.
Yapıstırıyorum lafları pat pat.
Ama cıkıyor yani tutamiyorum.

Tekrar okudum ben mi yanlış okudum acaba diye. Ya hanımlar kadın her ANNEnin diyebileceği lafları söylemiş. Kadınligina niye laf etmiş olsun.gayet anne vari sözler bunlar. Hadi konu sahibi aman anne yaptın da değdi mi dese o bile belki kabul edilebilir ama su laflari insan yabancıya demez ya. Aldatmış seni,boşamış seni, üstüne 5 çocuk yapmış. Ya alakası var. Bunla üste çıkılmaz bu laflarla ancak düşük seviyeli olunur. Kv kötülük yapan biri bile olsa böyle bel altı laflarla kadına vurulmaz. Ben dış göz olarak çok üzüldüm çok ayıp etmissiniz. O kadının yerine kendi annenizi bi koyun bakalım ne hissediyorsunuz.ya da o lafları kendi annenize diyip, dedirtirmiydiniz. Kadın yine iyi birşey dememiş. Yazık yazık....

Back
X