- 25 Eylül 2011
- 7.522
- 11.407
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar okudum ben mi yanlış okudum acaba diye. Ya hanımlar kadın her ANNEnin diyebileceği lafları söylemiş. Kadınligina niye laf etmiş olsun.gayet anne vari sözler bunlar. Hadi konu sahibi aman anne yaptın da değdi mi dese o bile belki kabul edilebilir ama su laflari insan yabancıya demez ya. Aldatmış seni,boşamış seni, üstüne 5 çocuk yapmış. Ya alakası var. Bunla üste çıkılmaz bu laflarla ancak düşük seviyeli olunur. Kv kötülük yapan biri bile olsa böyle bel altı laflarla kadına vurulmaz. Ben dış göz olarak çok üzüldüm çok ayıp etmissiniz. O kadının yerine kendi annenizi bi koyun bakalım ne hissediyorsunuz.ya da o lafları kendi annenize diyip, dedirtirmiydiniz. Kadın yine iyi birşey dememiş. Yazık yazık....
Aynı fikirdeyim. Laf duymak istemiyorsa soylemeyecek. Onlar gelinlere onca laf ederken iyi. Ben olsam hiç konuyu acmazdim bir daha. Bak bakalim yapabiliyor mu? Onun ne haddine sizin evinize karışıyor? Komsunun evine karışiyor mu?hayir. Sizinkine de karismayacak. Siz artık ayrı bir ailesiniz. Bunu anlamak zorunda.Bence gayet gedigine oturtmussun. Guzel laf olmus.
Dikkatli olur bundan sonra.
Ama olmazsa ve tekrarlarsa "milletin kaynanasi yapıyor sen anca laf et peeh" dersin.
Tekrar acma bu konuyu, ozur icin bile.
+1 ( evli degilim. Ama evlenirsem ben de oyle olacağım gibi
Ama bu kadarı olur mu? Bir kadını evinin temizliğine laf etmek bir kırarsa kocasına ve kadınlığına laf etmek bin kırar bence. Kendimi kaynananın yerine koydum çok incindim.Laf sokulmasını istemiyorsan laf sokmayacaksın...
Demezdin. Sen nerede duracağını bilen bir kadınsın. Öyle olmasaydı eşine beni kendimi savunmak zorunda bırakma ben kendimi fena savunurum demezdin.Ben de senin gibiyim üstüne ben beğenmiyosan git beğendiğini al oğluna derdim heralde
Demezdin. Sen nerede duracağını bilen bir kadınsın. Öyle olmasaydı eşine beni kendimi savunmak zorunda bırakma ben kendimi fena savunurum demezdin.
Ben orayı kaçırmışım bak. Adamda ne evlatmış! Tam babasının oğlu. Bende altta kalmazdım ağırda konuşurum ama böyle bir şeyi asla demezdim.Alıntıladığın yorum benim ilk yorumum, başta sanırım hiçbirimiz eşinin evde olduğunu bilmiyordu, keza ben öyle, eşim olmuş olsa ben zaten güler geçerim ama eşim yoksa altta kalmazdım
Aynen.Ben olsam özür falan dilemezdim.Saygı dediğin sadece büyüklere gösterilmez.Büyüklerin böyle laflar etmelerine gerekçe nedir?? Kimse bunu sorgulamıyor.Kimseye sadece yaşı büyük olduğu için saygı duymam,hiçbir büyük de büyük olduğu için böyle laflar söyleme hakkına sahip değildir.