Dilimi tutamiyorummm:(

Çok ayıp olmuş. Keşke kadının ettiği lafın cinsinden bir laf etseydiniz.
Ben üzüldüm kvniz adına...

Tamam size laf sokmuş ama sizinki çok ağır olmuş çok can yakan bir durum çok ayıp bide böyle şeylerin söylenmesi :KK12:

Kv eğer kocasının ondan ayrılıp başkasıyla evlenmesi umrunda değilse artık ağır olmuş olmaz. Hehe der geçer. Diğer yandan konu sahibi kendini hep evin ve çocukların işlerine yetisememekle içten içe sucluyorsa ve bu konuyu çok kafasına takıyorsa kv nin söyledigi çok ağır olur. Yani demem o ki kim kafasına neyi takıyor kendini hangi konuda eksik hissediyorsanız o konuda yapılan bir eleştiri çok yıkıcı olabilir.

Geçenlerde eşim beni çirkin bulduğunu söyledi. Hehe dedim geçtim. Çünkü bana göre onun estetik algilari çok iyi değil ve ben güzel buluyorum kendimi. Kendimi çirkin bulsam bu benim için çok yıkıcı olurdu. Bana sen kilo mu aldın dediğinde bunu 15 katı falan etkileniyorum.

çok tehlikeli birisiniz..
buna dilini tutamamak değil patavatsızlık denir ..
kv ile arkadaşınızmışcasına konuşmanız zaten apayrı bir olay..

büyükler söylenir söylenmeyeni var mı ki.. he de geç ..
çokta dilini tutamıyorsan anne ben böyleyim biz böyle rahatsız olmuyoruz de..

Evet hatunlar, altta kalmamak icin boyle yutamayacaginiz lokmalari isirin ki basiniza geldigi zaman "amaaan ne onemi var coraplarini mi utuledim sanki" dersiniz.. eh kendinizi yipratmadiginiz icin ihanete uzulmez, karsi tarafin yaptigi cocuk sayisini yaziyla ve sayiyla tekrar eder durursunuz.. gelecek sefere biraz daha buyuk konus konu sahibi, aman acaba karsidakinin icini mi sizlattim deme.. ulkede ki yasli populasyonunun yarisi bu geyigi yapar ama bu derece kirilmayi kimse haketmez..

Kv eğer kocasının ondan ayrılıp başkasıyla evlenmesi umrunda değilse artık ağır olmuş olmaz. Hehe der geçer. Diğer yandan konu sahibi kendini hep evin ve çocukların işlerine yetisememekle içten içe sucluyorsa ve bu konuyu çok kafasına takıyorsa kv nin söyledigi çok ağır olur. Yani demem o ki kim kafasına neyi takıyor kendini hangi konuda eksik hissediyorsanız o konuda yapılan bir eleştiri çok yıkıcı olabilir.

Geçenlerde eşim beni çirkin bulduğunu söyledi. Hehe dedim geçtim. Çünkü bana göre onun estetik algilari çok iyi değil ve ben güzel buluyorum kendimi. Kendimi çirkin bulsam bu benim için çok yıkıcı olurdu. Bana sen kilo mu aldın dediğinde bunu 15 katı falan etkileniyorum.

ama insanın eşi tarafından aldatılması (sonra o kişi ile evlenmesi) akla geldikçe acıtmaz mı? bu o kadar kolay "umursanmayacak" birşey değil ki, yıllarca sürer etkisi
bir de söylemek var söylemek var
"çirkin buluyorum" demek ayrı
"makyaj da yapsan çirkinsin, kuaföre de gitsen çirkinsin, yazıyla da sayıyla da çirkinsin, ohhh ne güzel kadınlar var" dese takılmayacağınız varsa da takılırsınız

Son düzenleme:
ama insanın eşi tarafından aldatılması (sonra o kişi ile evlenmesi) akla geldikçe acıtmaz mı? bu o kadar kolay "umursanmayacak" birşey değil ki, yıllarca sürer etkisi
bir de söylemek var söylemek var
"çirkin buluyorum" demek ayrı
"makyajda yapsan çirkinsin, kuaföre de gitsen çirkinsin, yazıyla da sayıyla da çirkinsin, ohhh ne güzel kadınlar var" dese takılmayacağınız varsa da takılırsınız

Doğru söylüyorsun. Öyle söylese özgüvenim kaybolur giderdi valla

Gerçekten şoktayım şu an :KK57::KK57:
Resmen bel altı vurmuşsunuz yetmemiş burada sizin karşı görüşünüzde olan insanlara da saydırmışsınız.
Ben de asabi, patavatsızım ama hayatımda kimseyi en ince yerinden vurmadım.
Çünkü kırdığınız yerden kırılırsınız bunu unutmayın.
Emin olun hiçbir kadın hiçbir nedenden aldatılmayı haketmez.
Ve kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz....

Son düzenleme:
İc dunyam hahahahaha oh iyi yapmissin dese de etik olarak yapmamak gerekirmis. Sonucta buyuk. Bosver. Tepene cikarma kalpde kirma

Hepsi aynı... 3 günlük dünyada canınızı sıkmaya değmez arkadaşım...

Benim anlamadığım neden konu sahibesinin saygısız olduğu?

Bu kaynanalar dilini tutamıyorsa eğer karşısında bu tip cevap verip oturtan kimse olmadığından.

WOLFROG WOLFROG
Çok guzel söylemiş. Laf sokulmasını istemiyorsan laf sokmayacaksin! Net yani.

Niye gelinin cevabi bel altı, agir, kasıtlı, saygısızca oluyor da beynine az oksijen giden kaynananın dediği sadece boş boğazlık olarak kalıyor.

Çokta iyi demişssin Carlii Carlii
Adam gibi konuşmayı bilmeyene adam gibi cevap verilmez.
Almış boyunun ölçüsünü. Bir daha agzini açacak mi bakalim.

Böyle cevap vermeyip kacanlarda part part konu açar.

Saygı görmek isteyen saygı gösterecek.
Hadsizlik etmeyecek.

Kayinvalidenizin soyledigi hos olmamis bu onun anlayissiz biri oldugunu gosterir. Kimse kayinvalideyi savunmuyor. Fakat her saygisizliga boyle agir cevap mi vermeliyiz? Siz hic etrafiniza patavatsiz sozler soylemiyor musunuz cevabi her zaman boyle agir mi oluyor? Insan kendini ezdirmemeli,bazen de lafi gedigine sokmali ama bu cok acimasizca olmus.

İşten yeni gelmişim,ev dagınık,cocukları okuldan alıpta geciyorum eve bu arada.
Biz eve girdik,10dk sonra hanfendi damladı,1 saat uzaklıkta kendisi.
Sasırdım yani beklemiyordum.
Her neyse ev dagınık,diyor ki biz kactane cocuga bakardik,her isimizi yapardık eksiksiz,kocamın herseyini hazır ederdim,coraplarını bile ütülerdim vsvs simdikiler hic birsey bilmiyor yapamıyor.(sizede laf etti kızlarr)
Bende temizimdir ama cok dagınıgımdır,ama pis degil dagınıklık yani,anladınızmı:KK70:
Ki iki kücük cocukla hemde calısarak herseyimi yeteri kadar yapıyorum.
Ben dilimi hic tutamam,aklıma ne gelirse o an söylerim.
Dedim ki,demekki bu kadar yaptıgın bosa gitmis,adam seni aldatmıs,bosamıs,gitmiş baska kadınla evlenip bide 5, yazıyla BEŞ.. cocuk yapmıs..
Oh, ben böyle iyiyim valla dedim.
Üzüldü, az oturdu gitti.Bende Üzüldüm sonra,tutamıyorum tutamıyorum:KK43::KK43:
Kınama eşe gelir başa diye bi laf var siz ona çok ağır konusmusunuz özür dileyin bence büyük nede olsa

cevapların kategorileri bir değil..
boş boş konuşan birine boş beleş cevap verilir..

bin bir şekilde cevap verilebilir.. kv sıfatındaki birine mahalle kavgasında gibi laf yetiştirilmez insanın en azından eşine saygısı olmalı..

konu sahibinin cevabı derdini bildiği sohbeti olduğu bir insanı bulduğu ilk fırsatta yaralamak şeklinde olmuş.. bazı şeyler kavgada bile söylenmez.. bir kadına yaşı kaç olursa olsun sen yaptında noldu kocanda seni aldattı denmez.. insanın ağzının ayarı olmalı..

Bazılarınız konu sahibinin dediği şeyin ne tür bir şey olduğunu anlayamıyor mu anlamıyorum. O kayınvalidenin söylediği lafla, konu sahibininki bir mi? Niye biri boşboğazlıkmış da diğeri bel altıymış... E öyle de ondan yani. Biri dırdır, boşboğazlık etmek kategorisine girerken, diğeri insanı yarasından vurmak gibi başka bir boyutta bir laf. Aradaki farkı cidden göremiyor musunuz? Gerçekten hayret ediyorum.
Bir insanı susturmanın, had bildirmenin yolu bel altı vurmak değil. Bazı şeyler kavgada bile söylenmez. Bel altı vurarak karşısındakini susturan insan kendi karakterinden utansın.

Back
X