Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevap vermeyip konu acanlardan biri de benim ama bazisina cevap vermek de yetersiz kalir yani benim kv de mesela soylesende anlamaz (arsiz dir )ben de arsız olmayi degil edebi seçtim ki benim de bir annem ve onun gelin i var iki gelinimiz vardi ilk i kardesimi aldatti ve ayrildilar ama edebsiz terbiyesiz in tekiydi annem gelinimize sobada komur varken ustune kömür atarken sobada komur tutusmamisken kömür atmasan kizim birsey olur demis kardesim de varmis annem e sen ne bilirsin kaltak demis bir anda kardesim tokat atmaya calisirken annem engel olmus kadina el kalkmaz diye eve cikmis kardesimle 1 ay kadar sonrada bosandi zaten kardesim yani arsiz la bas edilmez kv de de olsa ana yani ( ben cok cektim kv de den ) ama bu edebsizligi gerektirmez evet konu sahibi de kendince hakli ama kv deyi zayif noktasindan vurmasi dogru olmamis ki kv de si daginiksin demis heralde ki konu sahibi de daginik oldugunu kabul ediyor konu sahibi benim duzenim de böyle anne diyebilirdi yani susan korktugundan degil bazen edebinden susar size karsi bi kastim yok olamaz da sadece yazmak istedim kirdimsa kusura bakmayinBenim anlamadığım neden konu sahibesinin saygısız olduğu?
Bu kaynanalar dilini tutamıyorsa eğer karşısında bu tip cevap verip oturtan kimse olmadığından.
@WOLFROG
Çok guzel söylemiş. Laf sokulmasını istemiyorsan laf sokmayacaksin! Net yani.
Niye gelinin cevabi bel altı, agir, kasıtlı, saygısızca oluyor da beynine az oksijen giden kaynananın dediği sadece boş boğazlık olarak kalıyor.
Çokta iyi demişssinCarlii
Adam gibi konuşmayı bilmeyene adam gibi cevap verilmez.
Almış boyunun ölçüsünü. Bir daha agzini açacak mi bakalim.
Böyle cevap vermeyip kacanlarda part part konu açar.
Saygı görmek isteyen saygı gösterecek.
Hadsizlik etmeyecek.
cevap vermeyip konu acanlardan biri de benim ama bazisina cevap vermek de yetersiz kalir yani benim kv de mesela soylesende anlamaz (arsiz dir )ben de arsız olmayi degil edebi seçtim ki benim de bir annem ve onun gelin i var iki gelinimiz vardi ilk i kardesimi aldatti ve ayrildilar ama edebsiz terbiyesiz in tekiydi annem gelinimize sobada komur varken ustune kömür atarken sobada komur tutusmamisken kömür atmasan kizim birsey olur demis kardesim de varmis annem e sen ne bilirsin kaltak demis bir anda kardesim tokat atmaya calisirken annem engel olmus kadina el kalkmaz diye eve cikmis kardesimle 1 ay kadar sonrada bosandi zaten kardesim yani arsiz la bas edilmez kv de de olsa ana yani ( ben cok cektim kv de den ) ama bu edebsizligi gerektirmez evet konu sahibi de kendince hakli ama kv deyi zayif noktasindan vurmasi dogru olmamis ki kv de si daginiksin demis heralde ki konu sahibi de daginik oldugunu kabul ediyor konu sahibi benim duzenim de böyle anne diyebilirdi yani susan korktugundan degil bazen edebinden susar size karsi bi kastim yok olamaz da sadece yazmak istedim kirdimsa kusura bakmayin
şurada normalde feminist yorumlarıyla gezinenler, bir kadının travmasından vurulmasına "ohh iyi demişsin" diyerek keyiflenecek hale gelmişler, yazık. bu laf sokmak değil, kendini savunmak ya da ezdirmemek hiç değil. kayınvalide ile gelinin söyledikleri yer değiştirseydi, neler neler denirdi. samimiyetsizsiniz.
Sürekli aynı lafları edip duruyorsa bir kere sustur sonra iki tarafta rahat eder. Eğer kadıncağız bir kere demiş sende bu lafı söylemişsen çok ayıp olmuş. Bende çok üzüldüm birdenİşten yeni gelmişim,ev dagınık,cocukları okuldan alıpta geciyorum eve bu arada.
Biz eve girdik,10dk sonra hanfendi damladı,1 saat uzaklıkta kendisi.
Sasırdım yani beklemiyordum.
Her neyse ev dagınık,diyor ki biz kactane cocuga bakardik,her isimizi yapardık eksiksiz,kocamın herseyini hazır ederdim,coraplarını bile ütülerdim vsvs simdikiler hic birsey bilmiyor yapamıyor.(sizede laf etti kızlarr)
Bende temizimdir ama cok dagınıgımdır,ama pis degil dagınıklık yani,anladınızmı
Ki iki kücük cocukla hemde calısarak herseyimi yeteri kadar yapıyorum.
Ben dilimi hic tutamam,aklıma ne gelirse o an söylerim.
Dedim ki,demekki bu kadar yaptıgın bosa gitmis,adam seni aldatmıs,bosamıs,gitmiş baska kadınla evlenip bide 5, yazıyla BEŞ.. cocuk yapmıs..
Oh, ben böyle iyiyim valla dedim.
Üzüldü, az oturdu gitti.Bende Üzüldüm sonra,tutamıyorum tutamıyorum![]()
evet oysa annem cok naif ve iyi bi kv dedirAnnene mi k....ak dedi??![]()